Debakl Zvezde na Slanoj bari

U 15. kolu Superlige, rukometašice Minaqua - Vojvodine savladale su Crvenu zvezdu 41:23.
U 15. kolu Superlige, rukometašice Minaqua - Vojvodine savladale su Crvenu zvezdu 41:23.

Domaća ekipa je pokazala da je daleko kvalitetniji tim od gošći iz Beograda pa je već u prvom poluvremenu bilo i do 20 golova razlike. Ponovo su se istakle Tamara Žarković sa 16 golova, te Tina Kolundžić sa 7 i Jelena Zečević sa 4 postignuta gola.

Sledeću prvenstvenu utakmicu Novosađanke igraju 29. marta kada dočekuju šabački Medicinar, a potom 1. aprila gostuju ekipi Knjaz Miloš iz Aranđelovca.

Prethodno će u okviru 1/4 finala kupa 25. marta ugostiti Naisu, a revanš je 11. aprila u Nišu. Pobednik dvomeča će izboriti učešće na završnom turniru.

  • borrissey

    09.03.2015 18:29
    Bravo cure!
    Molim vas objasnite fudbalerima Vojvodina kako se bori za dres i grb!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.