Vojvodina motivisana za meč protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju na Karađorđu ekipu Radničkog iz Niša u 29. kolu Super lige Srbije.
Nakon dolaska novog trener u klub, Aleksandra Veselinovića, Voša će pokušati da se vrati na pobedničke staze, posle dva uzastopna poraza u prvenstvu. Da bi došli do nova tri boda moraće da pobede Radnički, koji je trenutno šesti na tabeli Super lige, a za koji pomoćni trener Vladimir Buač kaže da ima kvalitet, zbog čega Novosađanima neće biti lako da dođu do pobede.
 
"Na prethodnih šest utakmica, četiri puta su pobedili, jednom igrali nerešeno i samo jednom izgubili. Predvodi ih sjajan stručnjak Milan Rastavac, koji već dve i po godine radi sa njima, što je dug period za naše superligaške uslove, tako da sam siguran da je do tančina sproveo svoje ideje baš onako kako je hteo", navodi Buač.
 
Ipak, raspoloženje među "crveno-belima" je znatno bolje nego proteklih nedelje, kada se mogao osetiti pad u igri ekipe. Iz tog razloga Buač i ostatak tima narednu utakmicu dočekuju sa optimizmom.
 
"Posle dva prvenstvena poraza, pobedom u Kupu smo vratili preko potrebno samopouzdanje. Uzimajući u obzir trenažni proces tokom prethodnih nekoliko dana, rekao bih da smo spremni za ovaj meč, igrači deluju izuzetno motivisano i jedva čekaju da utakmica počne. Uostalom, o njihovoj motivaciji ni ne treba trošiti reči, s obzirom na to da smo svi svesni važnosti narednog meča, kako bismo u direktnom duelu protiv Radničkog iz Niša što pre izborili plasman u Evropu", dodaje pomoćni trener Vojvodine.
 
Utakmica počinje od 19 časova, a ulaznice će se naplaćivati po ceni 300 dinara za zapad, 200 za istok, dok će karte za severnu tribinu moći besplatno da se preuzmu u prostorijama navijačke grupe Firma.
  • Čabra

    08.04.2017 09:22
    Povratak otpisanih
    Vidimo se na Karađorđu
  • Slaninar

    08.04.2017 07:49
    Samo napred Vojvodina!
  • Nislija

    07.04.2017 18:26
    Meraklije složno svi, Radnički je najbolji !!!

    Neka pobedi bolji i bez incidenata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport