Novosadski basketaši nesalomivi, još jedna masters titula ove sezone

Novosadski basketaši osvojili su još jednu titulu - ovog puta u Debrecinu, a reč je o četvrtom osvojenom mastersu u sezoni.
Ekipa Al Wahda, koju predvodi Dušan Domović Bulut, pobedila je u finalu Rigu rezultatom 21-10 i postala prva ekipa u istoriji 3x3 koja je osvojila četiri mastersa u jednoj sezoni. 
 
Samo u finalu, Bulut je postigao 11 poena (ukupno 44 poena za dva dana), što je najbolji rezultat bilo kog igrača na terenu ove godine.
 
 
Basketaši kući donose i ček na 30.000 američkih dolara. U ovom trenutku imaju niz od 22 uzastopne pobede i nula poraza.
 
Inače, na istom mastersu, ekipa novosadskih basketaša sa Limana osvojila je 4. poziciju.
 
Naredno takmičenje je masters u Meksiko Sitiju, koje se igra 8. i 9. septembra.
  • Milo

    01.09.2018 11:41
    Opa
    Ove je momke trebao Djordjevic pozvati u reprezentaciju a ne one nafurane umisljene koji glume zvezde i sramota ih da igraju za zemlju!
  • Zivan

    01.09.2018 11:30
    Čestitke, Novi Sad je, očito, basketaški centar...
  • Zakleo se bumbar

    01.09.2018 09:24
    Vanzemaljci
    Bravo momci, svaka cast. E ovi huncuti moraju biti na svim naslovnim stranama, a ne mica, cica, tuki, ceca, vucko, roza slem, slina, buljavi, celavi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.