Okuka: Očekuje nas teška utakmica protiv Radnika

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u sredu, na "Karađorđu", ekipu Radnika, u meču 14. kola Superlige Srbije.
U stručnom štabu "crveno-belih" poručuju da ih očekuje teža utakmica nego prethodne dve u kojima su ostvarili pobede protiv Sinđelića i Dinama. Novosadski tim ne napuštaju ambicije, pa žele da nastave sa pobedama u šampionatu i da uhvate priključak sa timovima iz vrha tabele, kako bi obezbedili poziciju koja ih vodi u Evropu.
 
Trener Vojvodine Dragomir Okuka kaže da je Radnik dobra ekipa, koja je u prethodnom periodu promenila trenera i konsolidovala se. Zato kaže da ih čeka izuzetno težak meč, zbog čega im je potrebno "mnogo strpljenja, borbe, agresivnosti i igre".
 
Ono što ne ide na ruku Voši je mogući izostanak najboljeg strelca u dosadašnjem toku prvenstva - Vinsenta Ezea.
 
"Još uvek ne znamo šta će biti sa Ezeom i ukoliko ne bude igrao, to će, normalno, biti hendikep za nas, jer je konačno počeo da daje golove. Posle dužeg vremena, zabio je dva gola na prošlom meču, ali se i povredio i danas je bio na snimanju, pa ćemo na treningu videti kakav je stepen njegove povrede. Taman kad pomislimo da smo se rešili povreda i da su se svi vratili u tim, iskoči nešto novo, ali to je sastavni deo posla kojim se bavimo", navodi Okuka, dodajući da još uvek nije odlučio ko će da bude zamena za ovog napadača.
 
On je podsetio na loše stanje terena na "Karađorđu", ukazujući na to da je na njemu teško da se igra, dok igrači imaju poteškoća sa kontrolisanjem lopte. 
 
Utakmica između Vojvodine i Radnika igra se sutra u 16 časova na "Karađorđu". Ulaz na ovaj meč je besplatan.
  • Delije Sever

    30.10.2018 23:46
    C.zvezda
    Voša će se još malo plašiti i Banoštora.
  • Milos

    30.10.2018 15:34
    sprdnja
    Nemojte slucajno ici na pobedu protiv surdulickog giganta! majko moja..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.