Minimalac protiv Radnika za nova tri boda Vojvodine, Proleter uverljiv u Vranju

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Radnika rezultatom 1:0 u 14. kolu Superlige.
Minimalac protiv Radnika za nova tri boda Vojvodine, Proleter uverljiv u Vranju
Foto: 021.rs

Pred oko 1.000 gledalaca na "Karađorđu", strelac jedinog gola na meču bio je Đurić u 8. minutu.

Gol je postignut dok su gledaoci još uvek ulazili na stadion. Đurić je uputio sjajan volej udarac sa oko 20 metara iskosa sa desne strane i pogodio dalji donji ugao Vasiljevićevog gola.

Radnik je potom mogao da izjednači u 24. minutu, kada je Đorđević dobro prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i centrirao, u petercu Vojvodine Zlatanović je natrčao na loptu, ali je ona otišla pored stative. Isti igrač još bolju priliku propustio u 55. minutu. Tada se, nakon centaršuta iz slobodnog udarca u šesnaesterac Vojvodine, lopta odbila do Zlatanovića, koji je ostao sam na oko sedam-osam metara iskosa od gola i potom šutirao, ali ponovo nije bio dovoljno precizan.

Voša je mogla da uzvrati u 69. minutu preko Antića, koji je dobro šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke. Do kraja meča, igralo se uglavnom na sredini terena, a prave prilike su izostale.

Vojvodini je ovo bila treća uzastopna pobeda i sa 21 bodom i dalje se nalazi na osmom mestu.

Drugi predstavnik iz Novog Sada, klisanski Proleter zabeležio je novi trijumf, ovog puta u Vranju protiv Dinama sa 4:2. Sa 23 boda ovaj tim trenutno je peti na tabeli.

  • Liman

    02.11.2018 15:07
    istina za Gejliju
    napaljeni cigane, sledi vam "zlatno doba", cim se otarasimo Vodje vaseg najveceg navijaca i zastitinka. Prvo stecaj pa onda idete u petu ligu zajedno sa crno belim blizancem. I pise se svetski a ne svecki, toliko o tvom bg obrazovanju , prodana duso .
  • Delije Sever

    02.11.2018 12:28
    C.zvezda
    Jado jadna samo ti navijaj za Propali jadni i bedni klub kao što je Vojvodina...Delije sutra opet svi u velikom broju na propali stadion Vojvodine da se okupimo u što većem broju i da pokažemo Limancima i ostalim bednicima Firmašima kako se navija i voli naš voljeni klub C.Zvezda...a vi bednici po plastiku piva uzmite i sedite po ulazima i hvatajte beleške kako se navija,voli i koliko nas ima...Crvena Zvezda.
  • samo

    02.11.2018 07:59
    vosa
    @@@GEJLIJA sever...bednice bedni umesto da volis svoj klub gde si rodjen ti podrzavas tudji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.