VIDEO: UEFA traži istragu o sumnjivoj utakmici Proletera i Radničkog

Etički nalog Fudbalskog saveza Srbije pokrenuo je istragu o dešavanjima na utakmici 16. kola Superlige između novosadskog Proletera i Radničkog iz Niša i to po nalogu Evropske fudbalske unije (UEFA).
Kako prenose "Novosti", iz UEFA se sugeriše da se pokrene postupak zbog indicija da je bilo neregularnosti na utakmici u kojoj je domaćin poveo 1:0, pa sumnjivim penalom i još sumnjivijim autogolom u roku od 60 sekundi praktično doneo pobedu gostima iz Niša.
 
Izveštaj iz UEFA je nastao na osnovu navodnih sumnjivih dešavanja u svetskim sportskim kladionicama, jer je neposredno pre početka meča u Novom Sadu, ova utakmica bila skinuta sa ponude za klađenje.
 
  • Pedja

    14.11.2018 09:27
    Iz 1 u 2 , neko je lepo zaradio...Samo videti ko je je upaltio veću sumu na na 1 u 2...
  • Jovan2

    14.11.2018 09:24
    @Nsadjanin
    Mislis da pustaju odbrambenim igracima?
  • NSrdjan

    14.11.2018 07:36
    Ovaj autogol treneri da pustaju napadacima da uce kako se lobuje golman.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.