Mirovale mreže na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su bez golova protiv Zemuna u 17. kolu Superlige.
Mirovale mreže na Karađorđu
Foto: 021.rs
Prva prilika na utakmici viđena je u devetom minutu, a imali su je fudbaleri Zemuna. Centaršut  sa desne strane iskoristio je Vučić da uputi udarac glavom, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola. Na drugoj strani, Voša je uzvratila sedam minuta kasnije, kada je u šesnaestercu gostiju Stojković dobro proigrao Gojkova, koji je pokušao da savlada Miloševića, ali mu je čuvar mreže Zemuna ušao u šut i sprečio pogodak.
 
Nakon toga, utakmica je ušla u period bez izrazitijih šansi, da bi tek u 45. minutu Vojvodina imala novu dobru priliku. Posle lepe akcije, Stojković je sa gol aut linije odigrao povratni pas u peterac, gde je Vinsent uputio udarac iz prve, ali je lopta otišla preko gola. Nova šansa viđena je u 51. minutu, kada je Lazarević dobro proigrao Gojkova, koji je šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je Milošević odbranio.
 
Već u sledećem napadu, i Zemun je mogao do pogotka, pošto je Vukadinović bio u prilici i šutirao sa oko osam metara iskosa, ali je Rockov istrčao i zaustavio taj udarac. U 56. minutu, ponovo su crveno-beli bili u šansi i to čak dva puta: najpre nakon prodora i centaršuta Milojevića, Bjedovu je šut sa svega tri metra odbranio Milošević, a nedugo zatim čuvar mreže gostiju je u sličnoj situaciji zaustavio i udarac Stojkovića.
 
U 79. minutu, dosuđen je jedanaesterac za Vojvodinu. U gužvi u šesnaestercu Zemuna, sudija Zoran Široki je, nakon kraćeg razmišljanja, procenio da je došlo do igranja rukom od strane nekog od gostujućih fudbalera i dosudio penal za Vojvodinu, ali je golman Milošević odbranio udarac Arsića, uspevši čak i da uhvati loptu.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da "stara dama" u svakom pogledu prolazi kroz težak period.
 
- Nezadovoljni smo sa ovom utakmicom, jer smo izgubili dva boda. Mislim da smo imali dovoljno prilika da postignemo pogodak, pošto smo u drugom poluvremenu imali tri stopostotne šanse, zatim i penal, pa je na kraju i dobro da se ovako završilo, jer protivnik to uglavnom zna da kazni i meč se izgubi. Imali smo mnogo problema, dve prinudne izmene zbog povređenih igrača, težak teren i sve je to nešto što Vojvodinu ne prati samo danas, nego već jedan duži period. Nadamo se da će tome doći kraj, ali normalno da i mi moramo bolje. Videćemo šta i kako ćemo raditi ubuduće, jer dosta stvari je protiv nas. Treba to izdržati, ni igračima nije lako da igraju, iako ovaj period nikako da prođe. Naravno, čestitam Zemunu na osvojenom bodu - kazao je Okuka.
 
Pred kraj prvog poluvremena današnje utakmice, zbog povrede glave, teren je morao da napusti vezista Damir Zlomislić (27), koji ima veliku rasekotinu i moraće da ide na ušivanje.
 
Vojvodina je i dalje osma u prvenstvu sa 22 boda. U narednom kolu gostovaće ekipi Rada u Beogradu.
  • Bekvalac

    25.11.2018 18:49
    Drago mi je
    Hvala na poverenju Upravi što mi je ukazala poverenje da preuzmem mesto šefa stručnog štaba.
  • Tito Nemet

    25.11.2018 13:17
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Vojvodina je moja ljubav jedina...

    E sada je dosta, sada ćete osetiti Titov gnev!
  • Cane liman

    25.11.2018 10:18
    Ooo boze ono sinoc je katastrofa....od trenera do igraca sve je to za nizi rang takmičenja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport