Odbojkaši Vojvodine putuju u Nemačku na duel Hahingu

Odbojkaši Vojvodine putuju u Nemačku gde će se u četvrtak, 29. novembra, suočiti sa Hahingom u šesnaestini finala CEV kupa.
Odbojkaši Vojvodine putuju u Nemačku na duel Hahingu
Foto: 021.rs
Nakon neuspešnog pohoda na plasman u Ligu šampiona, Novosađani su sada usredsređeni na nove evropske izazove. Prvi ih očekuje u četvrtak protiv Hahinga. Sportski direktor Slobodan Boškan želi da tim igra bolje, čvršće i hrabrije nego što je bio slučaj u duelu sa Šomonom. 
 
Trener "crveno-belih" Duško Nikolić ukazuje na to da je ekipa Hahinga sastavljena od čak devet stranaca, koji su kvalitetni i u najboljim godinama.
 
"Ovog vikenda nisu ništa igrali, što znači da se maksimalno spremaju se za nas. Sigurno je da gaje ambicije, ali gajimo ih i mi. U svakom slučaju prednost je to što je revanš kod nas. Trudićemo se da što bolje odigramo tamo, a konačna odluka će pasti na Spensu", dodaje Nikolić.
 
Primač Miran Kujudžić nada se dobroj igri i pozitivnom rezultatu, ukazujući na to da u svakoj utakmici idemo na pobedu.
 
"Voleo bih da pružimo dobru partiju, da svi igrači budu na nivou. Želja, motivacija i maksimalna angažovanost mogu doneti dobar rezultat za revanš", zaključuje Kujudžić.
 
Duel sa Hahingom igra se u četvrtak, sa početkom u 19:30 časova.
  • Milan

    29.11.2018 07:12
    Ajmoooooo Vošoooo
    Samo borbeno
  • Žeki

    27.11.2018 09:56
    Jel igra Zbiljić?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.