Vojvodina u poslednjem minutu do novih bodova u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine savladali su večeras Metalurg rezultatom 31:30 u devetom kolu Seha lige.
Vojvodina u poslednjem minutu do novih bodova u Seha ligi
Foto: 021.rs
Napeto je bilo u sportskom centru na Slanoj bari. Ekipa Metalurga je bolje otvorila meč i odmah preuzela vođstvo. U jednom momentu imali su vođstvo od sedam poena razlika, pa je delovalo da Vojvodina znantno oslabljena zbog neigranja nekolicine igrača, ne može da parira timu iz Skoplja.
 
Ipak, do kraja prvog dela igre izabranici Borisa Rojevića uspeli su da sustignu protivnika, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 17:15 u korist Metalurga.
 
Pauza je prijala Novosađanima koji su zaigrali znatno bolje u drugom poluvremenu. Sustigli su potpuno protivnika, a u poslednjih 15 minuta igre preuzeli su vođstvo. Međutim, do samog kraja je bilo neizvesno pošto je Vojvodina konstantno pravila gol razlika, a gosti su izjednačavali rezultat.
 
Pobedu "crveno-belih" zapečatio je Duško Čelica pogotkom sa šest metara u poslednjem minutu meča.
 
U ekipi Vojvodine najviše su se istakli Miloš Grozdanić sa osam i Duško Čelica sa sedam golova, dok je u ekipi Metalurga najefikasniji bio Aleksander Spende.
 
Posle ove pobede Vojvodina ostaje na sedmom mestu u Seha ligi, a u narednom kolu, 4. decembra, dočekuje niški Železničar.
  • Borbeno

    30.11.2018 19:03
    Znalac
    Nego predjoše li ovi polovinu terena sinoć!?!
    Deco moja srce na teren a ne samo pare u džepove!
  • Firma

    29.11.2018 23:52
    Doktor
    Boli Kupre !?! Probaj sa redovnom terapijom! Ipak su ovo Šampioni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport