Pobeda Vojvodine na Banjici

Fudbaleri Vojvodine savladali su na gostovanju ekipu Rada sa 1:0 u 18. kolu Superlige Srbije.
Pobeda Vojvodine na Banjici
Foto: 021.rs

Meč na stadionu na Banjici rešio je Milan Đurić golom iz penala u 23. minutu.

Sa nekoliko fantastičnih odbrana, jedan od junaka današnje pobede Vojvodine bio je golman Emil Rockov. Vojvodina je pobedila posle tri kola i napravila važan korak ka plasmanu u plej-of fazu Superlige i ima trenutno 25 bodova.

V.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je ponosan na ono što su ostvarili crveno-beli, ali da ipak nema vremena za slavlje.

- Posle teškog perioda, uspeli smo da se konsolidujemo i odigramo jednu dobru utakmicu na izuzetno teškom gostovanju. Meni lično kao treneru mnogo znači ova pobeda, jer ovo je moj debi kao šefa stručnog štaba u Super ligi. Veoma sam srećan i ponosan na igrače, jer mislim da su dali možda i više nego što mogu u ovom trenutku. Meč smo rešili iz jedanaesterca i mogli da postignemo još neki gol, ali ne treba zaboraviti ni da je Rad krajem prvog i početkom drugog poluvremena imao stopostotne šanse, kada je mogao da preokrene tok utakmice. Na kraju, meč smo priveli kraju onako kako smo želeli i sada se okrećemo utakmici protiv Mačve na našem terenu, pa nemamo mnogo vremena za slavlje - rekao je Krivokapić.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Mačve, a taj meč će se igrati u sredu s početkom u 16 časova.

  • NS49

    02.12.2018 03:38
    Za: FUCU.
    Nije ti loša ideja da te podzemne vode iz Promenade iskoriste za zalivanje "Karađorđa" a nije ni "Kabel" daleko pa da se odvuče neka cev i uz veći rezervoar i oni to iskoriste.
    Provirio sam sinoć da vidim i drugogo Novosadskog superligaša. Lep stadion samo nisam gledaoce video uopšte. Po meni treba javni servis RTV da više reklamira utakmicu (ionako nam dižu pretplatu) a uprava neka dozvoli besplatan ulaz.
  • Delije Sever

    02.12.2018 01:50
    Crvena Zvezda
    Ova Voša sa trenerom Krivim je zrela za Ligu Šampiona...Samo tako nastavite i Liga Šampiona vam je zagarantovana...ali na Čeneju,Klisi i Slanoj Bari..
  • Zox

    01.12.2018 20:56
    Bravo. Konacno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.