Vaterpolisti Vojvodine srušili Medveščak u Zagrebu

Vaterpolisti Vojvodine savladali su na gostovanju u Zagrebu ekipu Medveščaka rezultatom 11:9, u sedmom kolu Regionalne A2 lige.
Vaterpolisti Vojvodine srušili Medveščak u Zagrebu
Foto: 021.rs
Na bazenu Utrine Novosađani su prikazali dobru igru koja ih je dovela do četvrte pobede u dosadašnjem toku šampionata. Vošu su do novih bodova u regionalnoj ligi vodili Ranđić sa četiri, Tubić sa tri, Ćatović sa dva i Marić i Vasić sa po jednim pogotkom.
 
Oba tima su igrali izjednačeno, a domaćini su u poslednji deo igre ušli sa golom prednosti. Međutim, Vojvodina je odlično odigrala na kraju meča, dobivši poslednju četvrtinu ubedljivo sa 4:1.
 
Posle ove pobede Vojvodina je sa sedmog mesta skočila na petu poziciju na tabeli.
 
U narednom kolu, 15. decembra, Voša dočekuje Solaris.
  • vukasin

    03.12.2018 17:04
    Nije mi jasno zasto centar Marinkovic nema vecu minutazu, uvek kad udje napravi nesto pozitivno u napadu, imao je par gresaka u odbrani ali sve se to da ispraviti, mislim da ima kvalitet i veliku zelju.
  • golub gledao film

    03.12.2018 16:49
    golube obuci se u crveno da te prepoznamo na utakmici
  • Stupar

    03.12.2018 16:48
    Uros Maric se preporodio na ekskurziji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.