Odbojkaši Vojvodine vezali još jednu pobedu u Superligi Srbije

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Partizan sa 3:2 u setovima u 11. kolu Superlige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine vezali još jednu pobedu u Superligi Srbije
Foto: 021.rs
Ako nešto pokazuju izabranici Duška Nikolića u ovoj sezoni, to je da mogu da se izbore sa oscilacijama u igri i iz meča izađu kao pobednici. Utakmicu punu preokreta gledala je publika u Beogradu, gde je pobednik odlučen u petom setu.
 
Domaćin je dobro počeo meč i relativno lako je uzeo prvi set sa 25:18. Da je Vojvodina na teren "crno-belih" došla da se bori pokazali su momci u drugom setu koji su dobili sa 25:22.
 
Naredni set je Partizan dobio prilično lako i ekspresno sa 25:16, i delovalo je da Vojvodina po drugi put u sezoni neće imati recept za pobedu nad Partizanom. Četvrti set je bio neizvestan do kraja, na kraju se igralo na razliku, a tim Vojvodine je već stekao iskustvo u ovakvim situacijama i uspeo da se vrati u igru uzimajući četvrti set sa 27:25.
 
To je dalo vetar u leđa Novosađanima, koji su odlično zaigrali i u petom setu, koji su sigurno priveli kraju sa 15:12, beležeći devetu pobedu u šampionatu. "Crveno-beli" su se povratnicima u najjače domaće klupsko takmičenje ujedno i revanširali za poraz na Spensu sa starta sezone.
 
Vojvodina se i dalje nalazi na prvom mestu Superlige Srbije, iako ima utakmicu manje od drugoplasirane Crvene zvezde. Novosadski tim je ujedno i ekipa koja je izgubila najmanje setova u dosadašnjem toku prvenstva. U 10 susreta svega sedam setova su prepustili protivnicima.
  • 0

    02.12.2018 23:16
    Pa zato sto se nije kvalifikovao za LS...Oh wait...
  • Laza

    02.12.2018 22:46
    Pitanje za upravu
    Zasto ste smenuli Nedju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.