Krivokapić: U Bačku Palanku po tri boda

Fudbaleri Vojvodine gostovaće u nedelju, 9. decembra, Bačkoj u 20. kolu Superlige Srbije.
U prethodnom kolu Vojvodina je u poslednjem minutu meča ispustila tri boda protiv Mačve. Ipak, v. d. šefa stručnog štaba "stare dame" Radovan Krivokapić, kaže da igra koju je prikazala Voša može da ohrabri uoči poslednja dva meča u jesenjem delu sezone.
 
"Igraćemo protiv Bačke, koja igra sličan fudbal kao i naš prethodni protivnik, pa po tom pitanju nema nekih novina i nepoznanica. Ubeđen sam da ćemo u meč ući sa istom željom i agresivnošću, kako bismo pokušali da od prvog minuta napadnemo protivnika i stavimo mu do znanja da smo došli po tri boda", poručuje Krivokapić pred duel u Bačkoj Palanci.
 
Otežavajuća okolnost je svakako to što Vojvodina ni na ovom meču neće nastupiti u kompletnom sastavu.
 
"U našoj ekipi se uvek desi neki mali problem, pa je tako i ovoga puta. Zbog žutih kartona, nećemo moći da računamo na Ezea, ali verujem da će, ko god da ga zameni, ispuniti očekivanja koja se budu postavila pred njim. S druge strane, neki standardni igrači nam se oporavljaju posle povreda, pa verujem da ćemo igrački biti jači nego u prethodnom kolu", dodaje on.
 
Utakmica između Bačke i Vojvodine igra se u nedelju na stadionu "Slavko Maletin Vava" od 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.