Voša ponovo samo do boda

Fudbaleri Vojvodine remizirali su protiv Bačke, rezultatom 0:0, u 20. kolu Superlige Srbije.
Voša ponovo samo do boda
Foto: 021.rs
Oko 1.500 gledalaca u Bačkoj Palanci pratilo je ne preterano zanimljivu utakmicu. Namera šefa stručnog štaba Vojvodine Radovana Krivokapića da u Bačku Palanku ode po tri boda, nije se realizovala u stvarnosti, pa "crveno-beli" ponovo moraju da se zadovolje jednim bodom.
 
Prvo uzbuđenje na stadionu "Slavko Maletin Vava" viđeno je na startu meča, ali ne zbog fudbalske majstorije, nego zbog koškanja među igračima, iz čega su najdeblji kraj izvukli Rockov u redovima Vojvodine i Radinović iz Bačke, kojima je glavni arbitar Igor Stojiljković dodelio žute kartone.
 
Golu gostiju pripretila je Vojvodina u 11. minutu, u glavnim ulogama su bili Gojkov i Arsić, koji su napravili lep dupli pas, ali se akcija završila odbranom čuvara mreže Bačke.
 
Pokušavala je Voša da stigne do vođstva, ali prilike koje su stvarali nisu bile dovoljne da ugroze gol Zogovića. Na drugoj strani, Rockovu je nekoliko puta pripretio Milan Spremo, nekadašnji igrač novosadskog kluba. 
 
Izglednu priliku za gol "crveno-beli" su imali i u 64. minutu, kada je Antić proigrao Neškovića, koji se izborio za poziciju i šutirao sa pet-šest metara iskosa, ali je Zogović još jednom bio na pravom mestu, a gol je spasio uz pomoć stative. 
 
Samo minut kasnije Nešković šutira sa gotovo iste pozicije, ali golman Bačke još jednom zaustavlja udarac. Tu je došlo i do komešanja između Neškovića i jednog fudbalera domaćeg tima, posle čega su Novosađani tražili od sudije da pokaže na belu tačku. Ipak, Stojiljković je pokazao samo žuti karton Nikoli Antiću zbog prigovora. 
 
Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja u Bačkoj Palanci.
 
Posle 20 odigranih utakmica u domaćem šampionatu Vojvodina ima skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest nerešenih. To je stavlja na osmu poziciju, sa 27 bodova, koliko ima i gradski rival Proleter, koji ima bolju gol razliku.
 
U ostalim utakmicama kola sastali su se: Crvena zvezda - Napredak 3:0, Dinamo - Voždovac 1:2, Mačva - Radnik 1:2, Radnički - Spartak 3:0, Zemun - Mladost 0:3, Proleter - Čukarički 0:0, Rad - Partizan 0:3.
  • Tito Nemet

    10.12.2018 17:19
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a pumpadžija se neće vratiti nikada...

    Bod po bod - opstanak, bićemo glavne njuške u plej-autu. A i gostovanja su bolja.
  • Laloš

    10.12.2018 12:49
    Dno dna
    Napolje iz kluba svi... vratite Mijića i pumpadžiju... evropa se igrala a ovi ispadaju iz lige... jad i beda
  • Kuka i motika

    10.12.2018 00:09
    Triblajmo
    Trener i ekipa bez poraza u tri utakmice.Mladji dobijaju šansu.Još vise dece!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.