Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Superligi

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Radnički rezultatom 3:1 u setovima, čime su nastavili niz odličnih partija u domaćem šampionatu.
Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Superligi
Foto: 021.rs
Bez velikih problema odbojkaši novosadskog kluba su na domaćem terenu uspeli da savladaju goste iz Kragujevca. Ušli su "crveno-beli" u meč sa nešto izmenjenim sastavom, što nije uticalo na dobar start.
 
Do osetnije prednosti su došli pri rezultatu 8:5, te su tu razliku čuvali do kraja prvog seta, koji su dobili sa 25:22. U narednom setu Kragujevčani su pokazali da mogu da pariraju Novosađani, u jednom delu seta su vodili, ali su domaćini uspeli da preokrenu rezultat i da osvajajući set sa 25:20, povedu sa 2:0.
 
Tokom trećeg seta Duško Nikolić je dao šansu pojedinim igračima, što je uticalo na promenu ritma u igri Vojvodine, a tu priliku gosti ne ispuštaju iz ruku i dobijaju treći set sa 25:22. 
 
Ipak, Vojvodina pokazuje u četvrtom setu zbog čega je šampion Srbije, te meč rutinski privodi kraju osvajajući seg sa 25:20.
 
U redovim Vojvodine najviše su se istakli Kujundžić sa 19, Vučićević sa 12 i Mehić sa 10 poena.
 
Vojvodina se nalazi na prvom mestu Superlige, sa 10 pobeda i jednim porazom. 
  • Darinko

    09.12.2018 22:50
    Izgleda....
    ....je Voša ekipa samo za domaću ligu , daleko smo od Evrope .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.