Košarkaši Vojvodine nemoćni protiv Dinamika

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Dinamkia rezultatom 85:70, u 12. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine nemoćni protiv Dinamika
Foto: 021.rs
Ubedljiv je bio Dinamik od početka meča, a prednost od 16 koševa razlike koju su napravili u prvoj četvrtini bila je nedostižna za Vojvodinu. 
 
Beograđani su se odlično snašli na gostujućem terenu. U drugoj četvrtini su još više uvećali svoju prednost, pa su na odmor otišli prilično zadovoljni zbog rezultata - 51: 32.
 
Vojvodina je zaigrala nešto bolje u nastavku utakmice, pa dobijaju treću četvrtinu sa 20:18 i neznatno smanjuju razliku. U dosta sporijem ritmu odigrana je poslednja deonica duela, u kojoj Vojvodina nije uspela da napravi preokret, niti da se rezultatski približi protivniku. 
 
U taboru Voše najistaknutiji su bili Anđušić sa 20, Zarić sa 12 i Kovačević sa devet koševa, dok je u redovima Dinamika najviše zabio Đorđe Savković, koji je postigao 23 koša.
 
U narednom kolu, 15. decembra Vojvodina gostuje u Subotici.
  • Вук

    10.12.2018 13:07
    Очигледно да је разлика у квалитету и ослабљена Воша више није могла. Како даље? Тешко без консолидације клуба и барем два појачања укључујући и опоравк Џелетовића. Очекујемо ускоро расплет.
  • Limanac

    09.12.2018 23:25
    Nije moglo više bez Dželetovića .Nadam se da će se oporaviti za naredni meč ,a to je već u utorak kad se igra četvrtfinale razigravanja za Kup Srbije . Idemo u Smederevsku Palanku .Biće teško bez Dželeta ,a da ne govorim u Subotici protiv Spartaka .
    Svaka čast momcima na karakteru i borbenosti ,posle loše prve četvrtine i debakla u najavi ,bili su u nastavku sasvim ravnopravan protivnik ABA2 ligašu .Čak smo i dobili poslednje dve četvrtine .
    Ja se divim i momcima i Soceku ,kako se bore i održavaju na sredini tabele u ovako teškim trenutcima za klub ,i u ovoj teškoj besparici .Imam informaciju da su jedini klub u gradu koji još uvek nije dobio od grada budžet koji ih sleduje za prvi kvartal sezone . Kako oni uopše žive ova 4 meseca .Zanima me kako će se i da li će se obeležiti 7o godina kluba 22 decembra.

    GLAVU GORE !!! IDEMO DALJE !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.