Odbojkaši Vojvodine protiv Zvezde u polufinalu Kupa

Odbojkaši Vojvodine nakon neuspelog pohoda u Evropi, okreću se domaćoj sceni, a novi izazov ih očekuje u utorak, 11. decembra, kada će se u polufinalu Kupa Srbije suočiti sa Crvenom zvezdom.
Odbojkaši Vojvodine protiv Zvezde u polufinalu Kupa
Foto: 021.rs
U pitanju je okršaj ekipa, koje se u domaćem prvenstvu nalaze u samom vrhu tabele, pa publika može da očekuje uzbudljiv duel. 
 
"Svesni smo da je ovo polufinale jače, rival će sigurno biti motivisan, posebnom na svom terenu. No, mi se ozbiljno pripremamo, imamo naša  očekivanja i želje. Oprezni jesmo, ali učinićemo sve da rešimo u svoju korist obe utakmice. Nismo baš odmorni i sveži, ali verujem da ćemo na pravi način ući u ovaj duel", poručuje sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan.
 
Trener Novosađana Duško Nikolić ukazuje na to da je dobro što se odlučujući meč igra u Novom Sadu, ali da u duel treba ući maksimalno angažovano. "I u Beograd idemo da napravimo što bolji rezultat. Naravno, ambicije ima i Zvezda, zato očekujem jedan zanimljiv meč i lepu odbojkašku predstavu", zaključuje Nikolić.
 
Utakmica u Beogradu igra se u utorak, sa početkom u 18 časova. 
  • Novosadjanin

    11.12.2018 12:58
    zasto
    A zasto je postavljen Boskan?
  • Laza II

    10.12.2018 18:45
    ?
    A ko je Neđa?
  • Laza

    10.12.2018 16:40
    Pitanje za upravu
    Zasto ste smenuli Nedju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.