Bleda igra Vojvodine za poraz od Zvezde u polufinalu Kupa Srbije

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde sa 3:1 u setovima, u prvom meču polufinala Kupa Srbije u Beogradu.
Bleda igra Vojvodine za poraz od Zvezde u polufinalu Kupa Srbije
Foto: 021.rs
Bleda partija je za Novosađanima, koje je Zvezda nadigrala zahvaljujući odličnoj igri, ali i zbog velikog broja aktuelnog šampiona Srbije.
 
Vojvodina je dobro otvorila meč, došla u prednost, koju je ispustila posle "rezultatske klackalice", pa domaćin dobija prvi set sa 25:23. U narednom setu Zvezda je bila još ubedljiva, pa se praktično prošetala kroz njega osvajajući ga 25:15.
 
U trećem setu šef stručnog štaba Vojvodine Duško Nikolić napravio je nekoliko izmena, što je unelo energiju u tim. Vojvodina je krenula silovito, poveli su sa 7:1, a do kraja seta Vojvodina nije imala većih problema, pa su ga uzeli sa 25:16.
 
U četvrtom, i pokazaće se poslednjem setu, usledeo je ponovo pad u igri Novosađanima. Igrači Crvene zvezde su to iskoristili i priveli meč kraju, osvajajući poslednji set sa 25:20.
 
Revanš utakmica u Novom Sadu se igra 24. decembra, na Spensu.
  • Temerin

    11.12.2018 22:19
    ...
    Jedan je Nedzad Osmankac! Vodite ovog kvazi trenera!
  • LAKI

    11.12.2018 21:59
    Gospodo
    igraciDobili ste najbolje uslove,plate,pripreme u V.Banji.I sta sada?Pa polovina ovih igraca zajedno sa trenerom treba sto pre da napuste klub.Tako se za Vosu ne igra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.