Krivokapić ostaje na klupi Vojvodine

Dosadašnji v. d. šefa stručnog štaba FK Vojvodina Radovan Krivokapić ostaće na klupi novosadskog superligaša do daljnjeg.
Do kada će Krivokapić voditi "Staru damu" za sada nije poznato. Mladi stručnjak je rešenje Upravnog odbora, pošto su prethodno članovi navijača u Skupštini kluba stopirali dolazak Milorada Kosanovića u Vojvodinu.
 
Krivokapić je Vojvodinu vodio u poslednja četiri kola jesenjeg dela prvenstva, posle odlaska Dragomira Okuke iz kluba. U četiri duela Vojvodina je, predvođena Krivokapićem, ostvarila jednu pobedu i tri remija. 
 
Fudbaleri Vojvodine su počeli sa pripremama za nastavak sezone. Prvotimci su prošli lekarska testiranja, a prvi trening imaju u četvrtak. Crveno-beli će trenirati u SC "Vujadin Boškov" sve do 23. januara, posle čega odlaze na dvonedeljne pripreme u Tursku. 
 
Pred igračima osmoplasiranog tima u Superligi nije ni malo lak zadatak. Ambicije tima i navijača su velike, a u narednim mesecima momci u crveno-belim dresovima će se boriti u domaćem šampionatu i Kupu Srbije. U prvenstvu Vojvodina mora da osigura plej-of, pošto je trenutno samo gol razlika deli od Radnika koji je u plej-autu.
  • Nesa

    10.01.2019 20:23
    Puna podrska
    Jedan od iskrenijih vojvodinasa i ono sto je najbitnije nije strani placenik.
  • Juda ben hur

    10.01.2019 19:26
    Realno
    Možda krivi ispravi vošu
  • Lala

    10.01.2019 18:52
    Voša
    Još jedna lekcija Voši iz Beograda, a to je kako se ispraćaju legende u večnost. Na sahranu Toze Veselinovića, jednog od najvećih igrača ikad u zemlji vošini "stručnjaci" su poslali 8momčića da ga isprate u legendu, a videli smo kako to radi zvezda na ispraćaju Velikog Šekija, koji je i ako teško bolestan bio da isprati Tozu u legendu. Svaka čast Zvezdi a ovi naši u Novom Sadu treba ipak još dosta da uče i da se stide. Neka je laka zemlja našim legendama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.