Odbojkaši Vojvodine u petak nastavljaju pohod ka tituli

Odbojkaši Vojvodine će utakmicom protiv Spartaka u petak, 11. januara, nastaviti svoj pohod ka trećoj uzastopnoj tituli državnog prvaka.
Odbojkaši Vojvodine u petak nastavljaju pohod ka tituli
Foto: 021.rs
I nije da Novosađanima ne ide dobro u toj nameri. Ukoliko prikažu igru kakvu su pokazali u prvom delu sezone titula će zasigurno ostati u Novom Sadu. U 14 utakmica Voša je ostvarila čak 13 pobeda.
 
Period bez utakmica na polusezoni stručni štab Vojvodine je iskoristio da pojača trening, kako kondicioni, tako i odbojkaški. 
 
"Po mom mišljenju, imali smo nenormalno veliki broj utakmica, ali i putovanja. Konačno, došli smo u priliku da se više posvetimo nekim stvarima. Moram da kažem da obim rada nećemo smanjivati ni posle 11. januara. Naravno da ćemo u svakoj utakmici ići na pobedu, ali će nam biti važnije da poboljšamo igru. Mislim da ovi igrači mogu da budu mnogi bolji, ali to mora da se naradi", kaže šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.
 
Gavrančić uviđa i to da će naporan trening dovesti do toga da nekim igračima na mečevima budu "teške noge". Kako kaže, to je dobra stvar, jer je za igrače izazov da probijaju svoje granice.
 
"Neće oni na svakoj utakmici biti fit, nekada će biti umorniji, nekada odmorniji. Ali bolje je da pod takvim okolnostima teraju sebe da budu efikasniji, nego da od manjka treninga nemaju snage", dodaje on.
 
Plan stručnog štaba je i da svi igrači budu u rotaciji, kako bi svi bili spremni da u najtežim utakmicama pruže odličnu igru. Šef struke crveno-belih ocenjuje da će im najveći rival u šampionatu biti Crvena zvezda, ali da se i sve ostale ekipe moraju shvatiti ozbiljno.
 
Utakmica između Vojvodine i subotičkog Spartaka igra se u Maloj sali Spensa, u petak, sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.