Trijumf Vojvodine protiv Jedinstva

Odbojkaši Vojvodine slavili su protiv Jedinstva 3:1 u setovima, u 17. kolu Superlige Srbije.
Trijumf Vojvodine protiv Jedinstva
Foto: 021.rs

Do nova tri boda u domaćem šampionatu Vojvodina je stgla nakon što je izgubila prvi set, a potom se vratila u igru i preokrenula rezultat u svoju korist.

Pazovčani su brzo poveli, ali je Vojvodina uspevala da stigne goste na Spensu. Ipak, prvi set je zasluženo pripao odbojkašima Jedinstva, koji su ga uzeli sa 25:22.
 
U nastavku je oko 250 gledalaca na Spensu videlo dobru igru Vojvodine. Nisu se pokolebali izabranici Siniše Gavrančića i veoma brzo, osvajajući drugi set sa 25:19, vraćaju meč u egal. 
 
Slična igra viđena je i u trećem setu, iako je tu protivnik iz Stare Pazove pružao značajni otpor. Međutim, igrači novosadskog kluba su bili ti koji su diktirali tempo utakmice, što je bio i razlog da osvoje treći set sa 25:22. Tri boda osigurali su sebi igrači Vojvodine u četvrtom setu, u kom su veoma brzo stigli do značajne prednosti, koju su čuvali do zavšetka seta sa 25:18.
 
U svom 17. meču u Superligi Vojvodina je ostvarila 15. pobedu. Od drugoplasirane Crvene zvezde trenutno ima devet bodova prednosti, ali je Voša odigrala i utakmicu više. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.