Tamiš potopio Vošu

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Tamiša rezultatom 95:77, u utakmici 20. kola Košarkaške lige Srbije.
Tamiš potopio Vošu
Foto: 021.rs
Igra koju su košarkaši Vojvodine prikazali na Spensu bila je najslabija u dosadašnjem delu sezone na domaćem terenu. Gosti su nadigrali domaćina u svim aspektima igre, osim u šutu za tri poena. 
 
Nakon što je Stojanović načeo meč trojkom u korist Vojvodine, Tamiš je krenuo u seriju od 11 uzastopnih poena ostvarujući značajnu prednost. Ipak, uspela je Voša da se povrati od šoka, te da se do kraja prve četvrtine približi protivniku na dva poena (21:23).
 
U drugoj četvrtini Tamiš je nastavio sa presingom i imao vođstvo od 12 poena u jednom momentu, ali se na odmor otišlo pri rezultatu 49:40 u korist gostiju. 
 
Utakmica je bila zapečaćena u trećoj četvrtini. Tamiš je vodio sa čak 20 koševa razlike, ali nije spuštao igru, nego su i dalje pritiskali domaćina. S druge strane, defanzivna mašinerija Banaćana radila je perfektno, pa su se izabranici Filipa Soceka prilično mučili u napadu.
 
Nakon treće četvrtine rezultat je bio 72:50 za Tamiš. Vojvodina se raspucala tek u poslednjoj četvrtini, kada su upisali 27 poena, što je bilo dovoljno tek da se neznatno umanji poraz. Utakmica je završena rezultatom 95:77 za Tamiš.
 
Nakon novog poraza Voša je 10 na tabeli. U narednom kolu, 19. februara, gostuje Metalcu, koji ima isti broj bodova kao i tim iz Novog Sada.
  • Limanac

    10.02.2019 22:00
    Očekivao se poraz ,možda ne sa tolikom razlikom ...
    Slažem se sa Amaterom ,samo se pitam ko tu ima od Vojvodini nedostaje LIDER ,ova deca nisu sazrela za to ,a Prica nije dorastao tom zadatku , ni kapitenskoj ulozi .
    Ima ona stara izreka * kad brod tone kapetan poslednji odlazi sa broda,* A zna se kad je ovaj brod počeo da tone i kad je krenula bežanija .Misli li neko da su oni koji su otišli bolji igrači nego što je Socek trener ???!! Zna se da je i on mogao i imao gde da ode ,al eto rešio je da ostane do kraja i pokuša sa ovakvim timom da obezbedi opstanak u KLS. Od srca mu to želim i verujem da će USPETI !!!!
  • Amater

    10.02.2019 19:04
    Najslabija igra, da, a zato.... Ponovo iz početka Socek stvara tim, "novim" treba vreme "stari" se uplašili da konačno preuzmu odgovornost.... HAJMO VOŠO HRABRO SNAŽNO I BEZ STRAHA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.