Fudbaleri Voše gostuju Voždovcu

Fudbaleri Vojvodine danas, 2. marta, gostuju Voždovcu u Beogradu, u 24. kolu Superlige Srbije.
Nakon lošeg starta u drugom delu sezonu, sa dva uzastopna poraza, crveno-beli žele pobedu koja će najaviti prolećni preporod, ali i traže svoje mesto u plej-ofu. Nešto lošiju sezonu od Voše ima njihov protivnik, koji se nalazi na 11 mestu na tabeli domaćeg šampionata, dve pozicije iza novosadskog tima.
 
Ovo je ujedno dobra prilika da Voša, ukoliko osvoji tri boda, ponovo dođe do mesta koje je vodi u plej-of, s obzirom na to da Proleter i Radnik, koji imaju 29 bodova, samo bod više od "stare dame", nemaju nimalo lake protivnike u ovom kolu. 
 
Šef struke Novosađana Radovan Krivokapić kaže da Voždovac u svom sastavu ima dosta iskusnih igrača, koji jednim potezom mogu da reše utakmice, zbog čega je važno da crveno-beli od početka bude skoncentrisani i oprezni.
 
"Raduje me to što smo protiv Radničkog iz Niša prikazali nešto što ova ekipa odavno nije pokazala, a to su disciplina, agresivnost i borbenost. Jeste izostao rezultat, ali sve ono što su momci tada prikazali, želim da ponove i protiv Voždovca. Ako ćemo gledati realno, Crvena zvezda i Radnički su ekipe koje su ispred nas u ovom trenutku, tako da mi tek sada krećemo da igramo sa ekipama protiv kojih možemo da se nadamo pobedama, što je težnja sa kojom ćemo ući u svaku narednu utakmicu. I protiv Voždovca svim srcem želimo pobedu, ali džaba ja to pričam ukoliko to svojom igrom, borbom i disciplinom ne zaslužimo na terenu", ukazuje Krivokapić.
 
Ove sezone, Vojvodina je na 23 prvenstvene utakmice primila ukupno 20 golova, a manje pogodaka od nje primili su samo Partizan (osam), Crvena zvezda (12) i Radnički (15). Ako se u obzir uzme to da je Voša od tih 20 čak osam golova primila na dva meča protiv Crvene zvezde, dolazi se do zaključka da su crveno-beli na preostaloj 21 utakmici primili samo 12 golova. Nasuprot tome, napad i dalje ostaje muka ovog tima Vojvodine.
 
"Svakodnevno radimo na poboljšanju segmenta završnice, što nam je predstavljalo veliki problem u proteklom periodu. Ako pogledate statistiku, izuzimajući mečeve protiv Crvene zvezde, primili smo malo golova, ali smo ih malo i dali, a fudbal se igra upravo zbog golova. To ide na bolje, ali može još mnogo više. Samo ne treba vršiti pritisak na naše napadače. Neka rade svoj posao, a poučen iskustvom, znam da će golovi doći sami po sebi", dodaje Krivokapić.
 
Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se od 15 časova, na krovu tržnog centra "Stadion" u Beogradu.
  • Zivot

    02.03.2019 10:56
    Jeste teska situacija ali glavu gore .
    Nikada se u zivotu ne valja predati pa tako ni u fudbalu .
  • Komarac

    02.03.2019 10:55
    Odleteću
    Vidimo se na krovu Slanine !
  • Whiskey

    02.03.2019 07:13
    Cini mi se da klub,ovakav kakav je,zanima samo one koji su tu iz interesa. Na zalost,nas klub je postao idealna sredina za mutne tipove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport