Voša proslavlja 105. rođendan - preko vojvođanskog derbija do prvih bodova u 2019.

Fudbalski klub Vojvodina obeležiće svoj 105. rođendan u sredu, 6. marta, utakmicom u vojvođanskom derbiju protiv Spartaka na "Karađorđu".
Voša proslavlja 105. rođendan - preko vojvođanskog derbija do prvih bodova u 2019.
Foto: 021.rs
Nakon tri uzastopna poraza na startu prolećnog dela sezone, igrači u crveno-belim dresovima "stare dame" pokušaće da za rođendan klubu, slaninarima, firmašima, staroj gardi, poklone prvu pobedu u ligaškoj utakmici u 2019. godini. Situacija u klubu je daleko od bajne, u sličnom stanju je i teren na "Karađorđu", prava na ispuštanje šansi za hvatanje priključka na tabeli i plasman u prvih osam prvenstva, više nema, i to je poznato svima. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić kaže da je vreme da se počne sa osvajanjem bodova, jer se došlo do tačke kada više nema nazad. U obzir dolazi samo pobeda.
 
"Svi treba da budemo svesni toga gde smo i u kom smo klubu, te da sutra, kada naš klub slavi rođendan, damo i više od maksimuma kako bismo obradovali sve one koji iskreno vole Vojvodinu. Ako ne pobedimo, neće biti smak sveta. Život ide dalje, ali o tome ne razmišljam. Razmišljam samo o tome kako da osvojimo tri boda, takvo razmišljanje želim da prenesem i na igrače i sa takvim uverenjem ćemo sigurno ući u utakmicu. Naravno, nikad se ne zna unapred kako će utakmica da se završi", navodi Krivokapić.
 
U još lošijoj situaciji od Vojvodine nalazi se Spartak. Tim koji je do pre samo sedam meseci igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope sada tavori u donjem delu tabele i opasno mu preti ispadanje iz Superlige. Krivokapić nema problema sa zdravljem igrača i svi će biti spremni za sutrašnji meč. Postoji mogućnost i da na teren postavi formaciju sa dva napadača, što je, kako kaže, sistem koji najviše voli. 
 
S obzirom na to da je sutra rođendanski dan za jedan od najstarijih domaćih klubova, ulaz na meč će biti besplatan, a karte će se preuzimati na glavnoj blagajni stadiona i u prostorijama navijačke grupe Firma.
 
Meč počinje u 18 časova.
  • Whiskey

    06.03.2019 07:15
    Izjave raznih i mnogih trenera Vojvodine kroz noviju istoriju su kao copy/paste. O upravama da i ne govorimo. Ovakav sistem to i dozvoljava.
  • Slaninar zapad

    05.03.2019 21:34
    Slaninaru stari uze mi reči iz usta. Na poslednjim tekmama takozvani navijači sa severne tribine se ponašaju kao da su na Miloševićevom govoru na Gazimestanu. Zalutali su na Vošu, nisu im rekli da su ta nacionalistička okupljanja po crkvama i mitinzima radikala. Sadašnja uprava je za svašta kriva ali nije za to što je nasledila ove poluretardirane plaćenike od prethodnih uprava.
  • VladaN

    05.03.2019 21:27
    @slaninar...
    Naravno da nemaju pojma. Poreklo je čudo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.