Rođendanski poraz Vojvodine, plej-of sve dalje

Rođendansko slavlje Vojvodine pokvario je novi poraz novosadskog tima, ovog puta od subotičkog Spartaka rezultatom 2:1.
Rođendanski poraz Vojvodine, plej-of sve dalje
Foto: Dragan Perišić
Jedini strelac za Vošu bio je Mitošević u 29. minutu, dok su tri važna boda Spartaku doneli Kerkez u 64. i Denković u 73. minutu.
 
Iako je atmosfera delovala svečarsko, uz dodele priznanja mladim igračima, rezultat na kraju je bio najbitniji, a upravo on je izostao za slavlje. Četvrti uzastopni poraz i pitanje trenera koji vodi tim je ponovo otvoreno. 
 
Prave prilike na meču nije bilo praktično sve do 29. minuta, kada je Mitošević nekako ugurao loptu u gol Spartaka. Srećković je sa desne strane uputio loptu u šesnaesterac, prvo je pokušao Matić, pa Kone i na kraju je na loptu naleteo Mitošević i zatresao mrežu.
 
U nastavku igre viđeno je nekoliko poluprilika, ali ništa konkretno da ugrozi čuvare mreže vojvođanskih rivala. Igralo se mirno sve do 64. minuta i kornera za Subotičane. Udarac iz ugla izveo je Glavčić, a na drugoj stativi se našao Kerkez, koji je udarcem iz prve pogodio gol crveno-belih.
 
Samo devet minuta kasnije rezultat je potpuno preokrenut. Eze je izgubio loptu na sredini terena, odličan pas upućuje Obradović i Denković preciznim udarcem sa desetak metara iskosa uspeva da savlada Rockova. Najbolju priliku za izjednačenje imali su Novosađani u 84. minutu, kada je Mitošević neometan šutirao sa nekih 12 metara, ali je lopta prošla na nekoliko centimetara od stative. 
 
Još jedna loša partija crveno-belih i Vojvodina polako gubi šansu za plasman u plej-of šampionata. Radnik i Proleter Voši beže za četiri, odnosno pet bodova, a pitanje je šta može Vojvodina da očekuje od narednog ligaškog susreta sa Napretkom, kada muku muči i sa timovima koji se bore za opstanak.
  • Toza Miletić

    07.03.2019 07:55
    Majstori svog zanata
    Nagradno pitanje za one koje nisu bili.Pogodite koja tribina na stadionu je bila najmanje posećena?
  • Tor

    07.03.2019 07:51
    Beeee beeee
    Ovaca je sve manje.Ostala po koja ovčica i par desetina jaganjaca.Čobani pogubili stado.
  • Kuka i motika

    07.03.2019 07:39
    Šaka jada
    Danas nam je divan dan staroj dami rodjendan.Skupila se šaka jada, tribinama čemer vlada.Na terenu još je gore eto nama noćne more.U loži se nešto šuška to su deca našeg Duška.Kolariću paniću pletemo se samiću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport