Voša konačno osvojila bod u prolećnom delu prvenstva

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na gostovanju u Kruševcu sa Napretkom rezultatom 0:0, u meču 26. kola Superlige Srbije.
Voša konačno osvojila bod u prolećnom delu prvenstva
Foto: 021.rs
U prošlom kolu Vojvodina je postigla prvi gol u prolećnom delu šampionata, a u ovom je osvojila prvi bod, iako bez golova. 
 
Najveće uzbuđenje na meču viđeno je već u 9. minutu, kada je Ndiaje atraktivnim driblingom izborio poziciju za udarac i odlično pucao sa oko 25 metara, Rockov je bio nemoćan, ali je lopta pogodila prečku i otišla u gol aut.
 
Napredak je nastavio sa napadima, pa je Rockov nekoliko puta morao da spašava situaciju. Takav slučaj je bio i u 43. minutu, kada je Ilić uputio udarac glavom. Lopta je išla pod prečku, ali je Rockov uspeo da zaustavi udarac i izbaci loptu u korner.
 
U drugom poluvremenu viđena je slična igra kao i u prvom delu utakmice. Voša je čekala svoju priliku, ali je konkretnije napade imao Napredak. Najbolja prilika za gol im se ukazala u 69. minutu, kada je ponovo Ndiaje uputio snažan udarac golu Vojvodine, ali je Rockov ponovo dobro intervenisao i još jednom spasao "crveno-bele".
 
Posle 26 odigranih utakmica Vojvodina ima samo 29 bodova. Remijem nakon četiri vezana poraza približila se Radniku na tri boda, ali tim iz Surdulice tek treba da odigra utakmicu 26. kola protiv Spartaka. 
 
U narednom kolu, 17. marta, Vojvodina igra protiv Čukaričkog, tima koji se na tabeli nalazi odmah iz Crvene zvezde, Radničkog i Partizana. 
 
U ostalim utakmicama aktuelno kola sastaju se: Radnički - Mladost, Crvena zvezda - Zemun, Dinamo - Čukarički, Spartak - Radnik, Bačka - Mačva, Voždovac - Partizan, Proleter - Rad.
  • EvoOvako

    10.03.2019 21:07
    Krivi
    Blizanci? Sudije? Savez?
  • Mirko

    10.03.2019 11:08
    Tuga
    Da nije tuzno , bilo bi sramno
  • bolje cuti

    10.03.2019 08:11
    @Napredak
    Pre nego sto pocnes da pljujes nekoga bolje se raspitaj, od coveka samo pare izvlace i ko zna gde to ide, mislis da je on na to mesto dosao svojevoljno, zato sto voli fudbal i Vojvodinu. Da nije njega dug bi bio jos veci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.