Košarkaši Vojvodine poraženi od Dinamika

Košarkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Dinamiku rezultatom 99:87, u 25. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine poraženi od Dinamika
Foto: 021.rs
Iako su pružali solidan otpor, domaćin je igrao ubedljivije i praktično na poluvremenu, pri vođstvu od 60:37, osigurao pobedu.
 
Tim Filipa Soceka je u drugom delu zaigrao nešto agresivnije. U trećoj četvrtini oba tima su postigla po 27 poena, dok je u poslednjoj četvrtini Voša uspela da smanji prednost Beograđana. Konačan rezultat je postavljen na 99:87.
 
Najefikasniji među igračima Vojvodine bio je Zarić sa 17 poena, dok je u redovima domaćina najraspoloženiji bio Kutlešić, koji je takođe postigao 17 poena.
 
Vojvodina narednu utakmicu igra protiv Spartaka u Novom Sadu, 15. marta. Spartak je trenutno pretposlednji tim KLS-a, dok se Voša nalazi na devetom mestu sa 10 pobeda iz 25 utakmica.
  • 0

    13.03.2019 01:02
    A kakva bi po vama imala smisao? Da se Vosa sa ovakvim budzetom (1/6 Vosinog budzeta je dobila jedna prasnjava teretana) plasira u Superligu, pobedi Zvezdu, Partizan, Megu i osvoji titulu?
    Socek je dobar trener, i da ima malo veci budzet, imao bi odlicne rezultate. Iz druge u prvu ligu, u prvoj sezoni superliga i sada opstanak - jesu dobri rezultati. Bukvalno je gradio tim sa maltene maloletnicima u sred sezone.
    A to da Vosa igra bez krvi, izvinite, uopste nije istina. Pobedili smo u produzecima Vrsac. U produzecima i Mladost. Srusili lidera OKK Beograd. Pobedili Slobodu, pobedili Zlatibor. Beovuk 2x. Jedino nismo ni jednom uspeli da izadjemo na kraj sa prva 3 tima na tabeli. Zamisli...
  • Šeri paradajzić

    12.03.2019 00:40
    Hvala za sve
    Hvala upravi za još jednu sezonu bez smisla.Nastaviće se...
  • Tibor Penzes

    11.03.2019 19:46
    Kakva ocajna igra bez krvi kao cele sezone. Treba otpustiti Soceka i postaviti Marka Skoka. Bolji je trener za klasu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.