Vošu čeka rovovska borba u Nišu, neki igrači u "ozbiljnom zamoru" posle pet kola lige

Fudbaleri Vojvodine igraće u sredu, 13. marta, protiv Radničkog u Nišu, utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije.
Ubedljivi favorit u meču će biti Nišlije, koji su ove sezone u odličnoj formi, a trenutno se na tabeli Superlige nalaze na drugom mestu, odmah iza Crvene zvezde.
 
U nedavnom prvenstvenom susretu u Novom Sadu, iako su poraženi minimalnom razlikom, igrači Vojvodine pokazali su da mogu da pruže solidan otpor Nišlijama. Međutim, za pobedu na "Čairu" solidan otpor nikako neće biti dovoljan.
 
Šef struke crveno-belih Radovan Krivokapić se nada da će ovog puta njegovi izabranici pružiti još bolju partiju, jer bi eventualni uspeh u Kupu mogao da spasi čitavu sezonu, koja je u ligaškom delu izuzetno loša.
 
"U Nišu nas očekuje jedna rovovska borba, a Kup je nepredvidivo takmičenje u kojem se nikad unapred ne može prognozirati nešto, iako je, prema onome što prikazuje na terenu, Radnički favorit u sutrašnjem meču. Imamo dosta kadrovskih problema, pri čemu prvenstveno mislim na Lazarevića, koji se povredio u Kruševcu i neće moći da nam pomogne sutra. Neki igrači su u ozbiljnom zamoru, pa je plan da neke od njih odmorimo, a nećemo moći da računamo ni na naše omladince, koji sutra takođe imaju važnu utakmicu u svom rangu takmičenja i pritom su neki od njih dobili pozive za reprezentativne selekcije", poručuje Krivokapić.
 
On dodaje da protiv Radničkog moraju da se upuste u agresivnu borbu, jer samo tako mogu da se nose sa njima.
 
Utakmica između Radničkog i Vojvodine igra se sutra na "Čairu", sa početkom u 17 časova.
  • LOŠA

    13.03.2019 14:17
    VOŠE
    Dvojka u Nišu kao kuća. Zato što je sve namešteno, a ne što je Voša dominantna.
  • Andrija Šrek

    13.03.2019 08:52
    ?!?
    "Rovovska borba"??? Koga ovaj zavarava?
    Pre će biti ubedljiv poraz...
  • VOŠA

    13.03.2019 08:01
    LOŠA
    Fudbal profesionalac u ozbiljnom zamoru posle pet kola, pa to može samo u Srbiji. Bože sačuvaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport