Fudbaleri Vojvodine dočekuju Čukarički u borbi za plej-of

Fudbaleri Vojvodine susrešće se sa ekipom Čukaričkog u nedelju, 17. marta, u 27. kolu Superlige Srbije.
Nakon eliminacije iz Kupa Srbije jedini cilj Vojvodine ostaje borba za plej-of. Već mnogo puta je ponovljeno da se krenulo ambiciozno u ovu sezonu, ali da će se ona, po svemu sudeći, završiti neslavno. 
 
Da li će se Vojvodina takmičiti sa timovima iz gornjeg ili donjeg dela tabele, zavisi od preostala četiri kola. Prvi ispit Novosađani imaju već u nedelju na "Karađorđu". I to veoma težak ispit.
 
Trener Vojvodine Radovan Krivokapić poručuje da je pobeda protiv beogradskog tima od izuzetne važnosti za Vojvodinu. 
 
"Opet za protivnika imamo ekipu iz vrha tabele i ono što bih voleo da vidim ovoga puta jeste promena u pristupu igri u odnosu na poslednju utakmicu koju smo odigrali na našem terenu. Ako želimo da pobedimo Čukarički, a imamo obavezu da to učinimo, moramo ispoljiti visok nivo odgovornosti i agresivnosti. Na meču protiv Radničkog u Kupu smo odmorili neke igrače, tako da sada od njih očekujem da ponesu ekipu i daju joj dodatni stimulans, jer Čukaričkom od samog starta moramo pokazati da želimo pobedu. Što se tiče igračkog kadra, povređen je jedino Lazarević, dok svi ostali konkurišu za tim", kaže Krivokapić.
 
Vojvodine je trenutno deveta na tabeli, dok je Čukarički četvrti. U ostalim utakmica 27. kola sastaju se: Bačka - Dinamo, Partizan - Spartak, Zemun - Radnički, Radnik - Napredak, Mačva - Proleter, Rad - Crvena zvezda i Mladost - Voždovac.
 
Meč između Vojvodine i Čukaričkog igra se u nedelju sa početkom u 19 časova. Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se po ceni od 300 dinara za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu. 
  • Novosađan

    17.03.2019 08:51
    Za naš Novi Sad
    Veliki je problem što klub vode ljudi koji ga ne vole, to se prenelo i na ekipu, zato tako beskrvno i igraju, pa još ovakvi kao Raša kad se jave, i dalje bi lepše bilo gledati onu livadicu mesto ovog raspalog tržnog centra, niko na svetu ne pravi ovakve gluposti u centru grada, ako vam nije lep Novu Sad, odselite sve iz njega, biće nam lakše...isto važi i za upravu, nije ovo vaš klub, pakujte se i uništavane,pljačkajte i zadužujte državana preduzeća...UPRAVA NAPOLJE!
  • Bulevar

    16.03.2019 09:49
    Vosa u srcu
    I kada gubis pesma nece stati,vole te tvoji verni navijaci...SVI NA SEVER!!!
  • Pk

    16.03.2019 08:06
    Jg
    Rasha 16.03.2019 • 00:14
    Koliko li su karta prodali za ovaj mec ? 10 ? Treba da uzmu lepo pare za lokaciju, sagrade stadion na periferiji, vrate dugove i jos ce im ostati za neka normalna pojacanja. Ovako su smesni i tuga je gledati prazne tribine sa Promenade >:(
    Raša, ofarbani menadjer? Ti si?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport