Poraz odbojkaša Vojvodine od Crvene zvezde

Odbojkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju od Crvene zvezde rezultatom 3:1 u Mini ligi Srbije.
Poraz odbojkaša Vojvodine od Crvene zvezde
Foto: 021.rs
S obzirom na to da su već obezbedili prvo mesto u ovoj fazi domaćeg prvenstva, ono je, prema svemu sudeći, u glavama igrača Voše već i završeno. Nisu ušli u ovaj meč izabranici Siniše Gavrančića sa dovoljno elana i volje, što se odrazilo i na konačan rezultat.
 
Da može da zablista šampion je pokazao u drugom setu u kojem je ubedljivo dobio Zvezdu sa 25:15. Međutim, ponovo je Zvezda došla na svoje, diktirala ritam utakmice, dok su Novosađani prikazali prilično mlaku igru. 
 
Ni u četvrtom, zaključnom setu, nije bila Vojvodina na visini zadatka, iako je u nekoliko navrata imala vođstvo.
 
"I povrede i već obezbeđeno prvo mesto možemo uzeti u obzir kada govorimo o porazu. Ali to kod mene nije umanjilo važnost meča. Nismo odigrali dobro i to je činjenica. Pad kvaliteta se osetio i na treningu, upravo zbog odsustva konkurencije, odnosno povređenih igrača. Sve to se prenelo i na utakmicu", poručio je Gavrančić posle derbija.
  • samo

    18.03.2019 08:27
    vosa
    Bravo zbiljicu i ultra kop

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.