Remi Vojvodine i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Čukaričkim 0:0, u 27. kolu Superlige Srbije.
Remi Vojvodine i Čukaričkog
Foto: 021.rs
Posle devet utakmica bez pobeda Voša je skliznula još niže na tabeli, sa devetog na deseto mesto. "Staru damu" je pretekla i Mačva, a za petama joj je i subotički Spartak koji je vezao tri pobede i ima samo bod zaostatka za Vošom. 
 
Voša je veliku priliku imala već u 20. minutu, kada je Mitošević proigrao Đuričićina, koji je uspeo da se izbori za poziciju za udarac. Šutirao je sa oko 11-12 metara, ali je čuvar mreže Čukaričkog Stevanović odbranio taj udarac.
 
Nakon ovog kratkotrajnog uzbuđenja utakmica je za oko 1.500 gledalaca na "Karađorđu" postala prilično bezidejna. Vojvodini je nedostajao uspešan završni pas, dok je Čukarički pokušavao da do pogotka dođe do preko kontranapada.
 
U narednom kolu, 30. marta, Vojvodina gostuje u Vranju Dinamu, pretposlednjem timu Superlige.
 
U ostalim utakmicama kola igrali su: Mladost - Voždovac 3:1, Rad - Crvena zvezda 0:3, Mačva - Proleter 2:1, Radnik - Napredak 1:0, Partizan - Spartak 1:3, Zemun - Radnički 0:1, Bačka - Dinamo 5:1.
  • Tito Nemet

    18.03.2019 14:12
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Vojvodina je moja ljubav jedina..



    Za sada šurikeni miruju za Upravu,
    bod je bod,zlata vredan.
    Sledeće kolo idem u Vranje da jedem lazanje. Bajat ćapla !
  • White

    18.03.2019 10:02
    Treba klub da se voli (naravno,ne sa ovakvom upravom),medjutim,ljudi odlaze na stadion znajuci da je igra vrlo,vrlo losa. Sa korumpiranom upravom i limitiranim igracima nema ni rezultata.
  • Bulevar

    18.03.2019 09:13
    Lopovi
    Uprava napolje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport