Voša nastavlja borbu za plej-of, sledeći rival Radnik

Fudbaleri Vojvodine odmeriće snage sa Radnikom iz Surdulice u sredu, 3. aprila, u pretposlednjem kolu pred početak plej-ofa.
Igrači Vojvodine nalaze se već nekoliko dana u Surdulici, pošto su tokom vikenda na stadionu Radnika odigrali utakmicu sa Dinamom, ostvarivši prvu pobedu posle 10 utakmica. U utakmici protiv ni malo lakog protivnika Vojvodini je potrebna pobeda kako bi i dalje imala šanse za plasman među osam najboljih. 
 
Upravo je Radnik osmi tim na tabeli i ima dva boda više od Vojvodine. Optimisti kažu da Vojvodina ima realne šanse za prolazak u plej-of. Radnik ne igra najbolji fudbal ovog proleća, a poslednji rival Vojvodine u regularnom delu sezone, Partizan, nalazi se u prilično nezgodnoj situaciji iz koje bi trebalo da ga izbavi trener bez iskustva Savo Milošević.
 
Međutim, u taboru Vojvodine poručuju da su usredsređeni na naredni meč, a šef stručnog štaba Radovan Krivokapić veruje u osvajanje nova tri boda.
 
"Svakako da očekujemo još jedan trijumf. Na utakmici protiv Dinama uspeli smo da prekinemo negativnu seriju koju smo imali, pa sada želimo da u istom ritmu nastavimo i protiv Radnika i da koliko-toliko uspešno privedemo kraju ovaj regularni deo sezone. Posle meča protiv Dinama, komentarisali smo kako radost nakon postignutih golova odavno nije viđena kod naših igrača i upravo ta energija je ono što me najviše raduje, jer su igrači konačno počeli da veruju u sebe i u ono što radimo", kaže Krivokapić.
 
Protiv Radnika neće igrati Vuk Mitošević, Damjan Gojkov i Milan Đurić zbog žutih kartona. U Leskovac su zbog toga naknadno doputovali omladinci Mirko Topić i Dobrica Tegeltija, koji će konkurisati za mesto u timu.
 
Utakmica između Radnika i Vojvodine u Surdulici igra se u sredu sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.