Vojvodina ponovo slavila u Surdulici, tim na pragu plej-ofa

Fudbaleri Vojvodine savladali su Radnik na gostovanju u Surdulici, rezultatom 1:0, u 29. kolu Superlige.
Vojvodina ponovo slavila u Surdulici, tim na pragu plej-ofa
Foto: 021.rs
Voši, izgleda, bolji ide na mečevima u Surdulici, pošto je na terenu Radnika u samo nekoliko dana ostvarila dve pobede, prvo pobedivši Dinamo, a sada i Radnik, dok na domaćem terenu još nema pobedu u prolećnom delu sezone. Jedini strelac na meču bio je Pajović, koji je postigao autogol i time doveo Vojvodinu na osmo mesto na tabeli, upravo umesto Radnika.
 
Osim autogola u prvom poluvremenu nisu viđena neka veća uzbuđena. Oko 700 gledalaca moglo je da vidi tek nekoliko poluprilika. U drugom delu igre Voša je prva pripretila preko Matića, ali neuspešno. Drugo poluvreme gotovo da je donelo više žutih kartona i upozorenja sudije nego realnih šansi za gol.
 
Vojvodina je trenutno na poziciji u prvenstvu koja je vodi u plej-of, a do kraja regularnog dela sezone ostalo je još samo jedno kolo. U poslednjoj utakmici Vojvodina će ugostiti Partizan. U slučaju da doživi poraz od posrnulog Partizana, Vojvodina bi prošla u plej-of samo pod uslovom da i subotički Spartak, kao i Radnik, izgube duele sa Radom, odnosno sa Dinamom, timovima koji se nalaze na samom dnu tabele Superlige.
 
S druge strane, treća vezana pobeda i osvajanje tri boda protiv Partizana osigurali bi igranje crveno-belima u plej-ofu, a samim tim bi spasili sezonu od potpune katastrofe. Meč protiv Partizana igra se u nedelju, 7. aprila, na "Karađorđu".
  • EUREKA

    04.04.2019 16:54
    Spajanjem lepog i korisnog!
    Kad ne možeš da ih pobediš, a ti im se pridruži! Dok nam AV, sa sve Bajom i Vlajom gradi novi stadion, budimo domaćini u Surdulici(kad nam baš "dobro ide").
  • Sheba

    04.04.2019 08:16
    Da je Bozje pravde, za ovakvu jedva ostvarenu pobedu autogolom ne bi ni dobili bodove jerbo ih na terenu nisu zasluzili. Predlazem da se takvo pravilo ubuduce uvede i primenjuje.
  • Kuka i motika

    04.04.2019 06:59
    Beeee beeee
    Ajmo ovčice sve na stadion u nedelju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.