Voša dočekuje Partizan u odlučujućem meču u borbi za plej-of

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Partizan u nedelju, u 30. kolu Superlige Srbije, u odlučujućoj utakmici za crveno-bele u ovoj sezoni.
Voša dočekuje Partizan u odlučujućem meču u borbi za plej-of
Foto: 021.rs
Nakon 90 minuta igre protiv Partizana znaće se da li će novosadski klub imati još jednu sezonu "za zaborav" ili će je ipak spasiti. Borba za neki trofej ili mesto koje je vodi u kvalifikacije za Evropu navijačima "stare dame" sve više deluju kao stavka na dugačkom spisku želja.
 
Ipak, dve uzastopne pobede na gostovanjima, kojima je prekinut post od 10 mečeva bez osvojena tri boda, kao i posrnuli Partizan koji vodi neiskusni Savo Milošević, ulivaju nadu Novosađanima. Sa nova tri boda Vojvodina je sigurno u plej-ofu, ukoliko izgubi ili odigra nerešeno, onda se zalazi u kalkulacije.
 
I subotički Spartak, koji posle lošeg prvog dela sezone igra odlično uz pet vezanih pobeda u prvenstvu, i Radnik iz Surdulice, imaju samo bod manje od Voše. Pri tome, oba tima imaju daleko slabije protivnike nego crveno-beli. Spartak ide na megdan 14 timu na tabeli, Radu, a Radnik kući dočekuje pretposlednji Dinamo. 
 
U slučaju da oba tima pobede, što im predviđaju i kladioničari, Vojvodinu u plej-ofu čuvaju samo nova tri boda. Ako Vojvodina izgubi, a Spartak i Radnik remiziraju, Vojvodina odlazi u plej-of zbog bolje gol razlike. S druge strane, poraz ili remi Vojvodine uz pobedu Subotičana ili tima iz Surdulice, znači da će publika u Novom Sadu gledati timove iz donjeg dela tabele u nastavku sezone.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić kaže da su igrači najzad počeli da veruju u sopstvene mogućnosti, pa tako i da protiv Partizana donesu slavlje svojim navijačima. 
 
"Posle svega što se dešavalo u prethodnom periodu, verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo uoči poslednjeg kola regularnog dela biti u situaciji da se borimo za plej-of. Ipak, mi koji smo bili direktni učesnici svega toga, sve vreme smo verovali i zato, po mom mišljenju, nema lepše utakmice od ove koju ćemo odigrati u nedelju. Sastaćemo se sa jednom velikom ekipom i kluba sa tradicijom koju poštujemo, ali ne treba da ih precenjujemo. Nalazimo se u mini-seriji, imamo dosta samopouzdanja i verujemo da na našem stadionu, pred našim navijačima, možemo da se izborimo za plej-of", poručuje Krivokapić.
 
Neće Voša biti kompletna za susret sa Partizanom, pa tako uz nekoliko povređenih, neće Krivokapić moći da računa ni na Graovca zbog žutih kartona. Šef struke Novosađana poziva navijači da ispune severnu i zapadnu tribinu "Karađorđa" i da svojom podršku pomognu mladom timu da se izbori za plasman među osam najboljih u prvenstvu. 
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju, 7. aprila, na "Karađorđu", sa početkom u 17 časova. Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 dinara za zapadnu tribinu, i po 500 dinara za istočnu, severnu i južnu tribinu. 
  • Dileri u zatvor

    07.04.2019 09:20
    Bez navijaca ?
    Mislis bez placenika sa sever ?
    Auuu plakace ceo stadion sto vas 25 placenih profi navijaca necete biti na stadionu
    :-))))) xxaxxxxxaaaa evo vec suza suzu stize
  • deda

    07.04.2019 09:14
    A nekad pun stadion nije moglo da se mrdne, ovi sto su isli bacali nam karte u sibicama onda brzo lepljenje pa ulaz ili sa drugom stranom levo pa desno izmedju ovih sto cepaju i pravo na tribinu..nema sedenja svi stoje, ali onda je to bio sport a danas biznis, ko prati duze setice se da su komentatori pocinjali sa...istrcavaju na teren u standardnim postavama i svi smo znali ko je na terenu, danas navijaci jedva da znaju ko im sve igra u timu...al valjda tako mora
  • Vosa NS

    07.04.2019 07:26
    Ulaznica je 700 dinara za zapad i 500 dinara za istok, sever i jug a bore se da opstanu za plej of, da nije smesno bilo bi zalosno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.