Kabel i Bačka u finalu Kupa Novog Sada

Finale Kupa Novog Sada, između FK Kabel i FK Bačka iz Đurđeva, odigraće se u sredu, 17. aprila, na terenu Kabela, kod Štranda.
Kabel i Bačka u finalu Kupa Novog Sada
Foto: 021.rs
Kabel, koji ove sezone igra odlično u Srpskoj ligi Vojvodina, do finala Kupa Novog Sada došao je savladavši FK Tatra iz Kisača i Šajkaš 1908. 
 
Njihov rival u finalu imao je mnogo duži put. Tim koji se takmiči u Novosadskoj ligi predstavlja iznenađenje ovogodišnjeg Kupa. Do finala su pregazili Čenej, Sirig, Bačku, Titel, Hajduk, Mladost iz Bačkog Jarka, beočinski Cement.
 
Uloga favorita u finalu pripada Kabelu, koji je prvi u Srpskoj ligi Vojvodina, a završnicu takmičenja dočekuje na svom terenu, zbog čega namerava da ostvari istorijski uspeh i osvoji prvi trofej gradskog Kupa.
 
Finalna utakmica između Kabela i Bačke odigraće se u sredu, 17. aprila, sa početkom u 17 časova.
  • Lazo

    13.04.2019 12:02
    Izlazim ja prvi sa stadiona idem na sudar posle. Ako ne moze onda nista.
  • Olio

    10.04.2019 22:14
    Pusti to, nego ko prvi izlazi sa stadiona?
    Kontam možda bude problem, pa ono neki bojkot šta znam.
  • @ bibi

    10.04.2019 16:13
    Ne brini
    Snajper zatvorio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.