Proleter uzeo bodove Voši na startu plej-ofa

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od gradskog rivala Proletera, rezultatom 1:0, u prvom kolu plej-ofa domaćeg šampionata.
Proleter uzeo bodove Voši na startu plej-ofa
Foto: 021.rs
Jedini strelac na večerašnjem meču bio je Čović u 70. minutu meča.
 
Igralo se otvoreno na obe strane, dosta agresivno, ali bez pravih prilika. Na prvu šansu čekalo se do 42. minuta, kada je Zukić šutirao iskosa, ali neuspešno.
 
Dobru priliku za gol Vojvodina je imala u 58. minutu. Nešković se na levoj strani driblingom oslobodio čuvara, centrirao za Matić koji je glavom "tukao" sa svega metar-dva udaljenosti od gola, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.
 
Proleter nije propustio šansu za koju se izborio. Bempah oduzima loptu Zlomisliću i dodaje do Čovića, koji šalje loptu pod prečku gola Rockova. Šansu da izjednači imala je Voša u 75. minutu, kada je Graoac nakon udarca iz ugla, uputio loptu glavom ka golu, ali je izjednačenje sprečio Elesin dobrom intervencijom.
 
Posle prvog kola plej-ofa, Vojvodina je osma na tabeli sa 20 bodova. Narednu utakmicu crveno-beli igraju protiv
 
U ostalim utakmicama plej-ofa sastali su se: Crvena zvezda - Radnički 3:0, Mladost - Napredak 2:1, Partizan - Čukarički 3:0.
  • Karadjordje

    15.04.2019 15:43
    Samo vosa
    Tesko da je bio napad u lozi na funkcionere sns...pre ce biti na funkcionere sps-a.Nije loša uprava,kakve smo sve imali...sportski sektor je loš.treba igrači da jedu više voća,da budu zdraviji.
  • Voćar

    14.04.2019 11:31
    Nemojte se svađati !
  • Milan

    14.04.2019 08:37
    Uzas
    Kakav sistem za namestanje utakmica ovi u borbi za plej of ili za titulu mogu do mile volje namestati utakmice za kladionice i uzimati pare za plate igracima i bogacenje ne mozes biti prvi a ne mozes ispasti igras za kladionice vosa partizan sramna namestaljka juce vosa proleter nikom ne treba veca kvota bila na proleter i on pobedi svima dobro uplatili dobili igracima podele neku crkavicu o tako svih sedam kola plej ofa sraman sistem kokeze odnosno sns

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport