Kabel osvojio prvi trofej Kupa Novog Sada

Fudbaleri Kabela osvojili su svoj prvi trofej Kupa Grada Novog Sada, pobedivši u finalu Bačku iz Đurđeva rezultatom 2:1.
Kabel osvojio prvi trofej Kupa Novog Sada
Foto: 021.rs
Golove za Kabel postigli su Knežević u 17. i Vladić u 42. minutu, dok je jedini pogodak za tim iz Đurđeva postigao Petrović u 69. minutu.
 
Na ovom susretu domaćin je bio Kabel na stadionu kraj Štranda, a uz odlične igre u Srpskoj ligi, ovaj tim je imao ulogu favorita u meču protiv ovogodišnjeg iznenađenja u Kupu, Bačke. 
 
Da nameravaju da opravdaju tu ulogu pokazali su već na startu meča, kada su preuzeli inicijativu i kontrolisali igru u prvom poluvremenu. To je omogućilo ekipi Zorana Vasiljevića da ode zadovoljna na odmor pri rezultatu 2:0.
 
U nastavku, Bačka je uspela da se vrati u meč preko Petrovića, koji se dobro snašao u šesnestercu domaćina i savladao čuvara mreže Kabela. U 80. minutu, ekipi Bačke poništen je gol zbog ofsajda, pa je utakmica završena rezultatom 2:1.
 
Osvajanje Kupa Novog Sada, prvog u istoriji za klub sa Limana, predstavlja nastavak uspešne sezone. Tim pruža odlične partije u Srpskoj ligi Vojvodina, gde je trenutno na čelu tabele, te se bori za promociju u Prvu ligu.
  • vosa

    20.04.2019 08:39
    vosa
    @ROKY maca pojela jezik?
  • samo vosa

    19.04.2019 08:47
    @ROKy
    Ako imas tojas kao ovde sto nepitas Kupreta sam dali je izasao!!!???
  • Roky

    18.04.2019 21:48
    Nego jel Kupre prvi izašao sa Stadiona?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport