Krivokapića zabolela reakcija igrača posle poraza, apelovao na menadžere i roditelje

Fudbaleri Vojvodine gostuju u četvrtak, 25. aprila Mladosti u Lučanima, u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije.
"Petarda" u Kruševcu, gde je Vojvodina doživela najteži poraz ove sezone, iznenadila je navijače Vojvodine, iako je sezona koja se privodi kraju generalno loša. Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić kaže da ne postoji objašnjenje za takav poraz, nazivajući ga sramotom za klub. 
 
Dodaje da ga je od poraza još više zabolela reakcija igrača u svlačionici posle meča u Kruševcu, odnosno izostanak bilo kakve reakcije među prvotimcima. 
 
"Uporno im ponavljam i oni to moraju da shvate - Vojvodina je veliki klub i treba da im bude čast i privilegija to što imaju priliku da nose njen dres. Najmlađa smo ekipa u ligi, oscilacije su moguće i očekivane, a ukoliko barem zbog nečega može da mi bude drago, to je zbog toga što polovinu prvog tima čine igrači koji su prošli kroz našu omladinsku školu. Ipak, neki od njih još uvek nisu potpisali profesionalne ugovore i zato još jednom apelujem na njih, ali i na njihove roditelje i menadžere, da budu svesni prilike koja im se pruža i da jasno kažu da li žele ili ne žele da igraju za Vojvodinu", poručuje Krivokapić.
 
Kada je reč o narednom protivniku, strateg Novosađana poručuje da je Mladost veoma kvalitetan tim, sačinjen od mnogo iskusnih igrača i predvođen sjajnim trenerom, koji je postao simbol tog kluba. 
 
"Prošle sezone su igrali finale Kupa, ove sezone su došli do polufinala i može se reći da imaju kontinuitet dobrih rezultata. Ako budemo ponovili greške koje smo pravili u Kruševcu, nema sumnje da će i rezultat biti kao što je bio protiv Napretka. Ipak, verujem da ovoga puta nećemo biti ravnodušni i da takvo posrnuće više nikada nećemo dozvoliti", zaključuje Krivokapić.
 
Utakmica između Mladosti i Vojvodine igra se sutra u Lučanima, sa početkom u 18 časova. Već od 19 časova trebalo bi da počne vanredna sednica Skupštine Vojvodine. O razlozima sazivanja, ali i stvarima o kojima bi trebalo da se raspravlja, možete da pročitate OVDE.
 
U ostalim utakmicama sastaju se: Crvena zvezda - Partizan, Radnički - Čukarički, Napredak - Proleter. U plej-autu igraju: Voždovac - Rad, Mačva - Zemun, Radnik - Dinamo, Spartak - Bačka.
  • Veterinar

    24.04.2019 23:23
    Bez leka
    Zamislite da Murinjo moli RAsfordovog tatu da ovaj potpise ugovor sa MU?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport