Voša poražena u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Mladosti u Lučanima u okviru 25. kola fudbalske Superlige Srbije sa 3:1.
Voša poražena u Lučanima
Foto: 021.rs
Strelci su bili Radivojević u 58. minutu, a dva gola iz penala postigao je Pejović u 31. i 49. minutu. Gol za Vojvodinu postigao je Matić u 76. minutu iz penala.
 
Voša je nastavila da niže poraze od dana kada su pobedom od 3:2 nad Partizanom izborili mesto u "gornjem domu", odnosno izbegli borbu za opstanak u plej-aut grupi.
 
Vojvodina je od tada izgubila od gradskog rivala, Proletera (0:1), doživela debakl u Kruševcu protiv Napretka (5:0), a onda doživela i drugi poraz u Lučanima ove sezone nakon što je u novembru u drugom krugu šampionata bilo 1:0. 
 
Novim porazom, Vojvodina ostaje na osmom mestu u šampionatu.
  • Drug Crni

    25.04.2019 21:39
    Teraj Dule taj ološ sa Grbavice van tribine i sve će doći na svoje.
  • Giga Moravac

    25.04.2019 21:02
    Uprava napolje!
    Da niste namestili utakmicu sa Partizanom,ispali bi iz lige. Mozda je to bilo najrealnije. U sta si se pretvoriio moj najdrazi klube! Jako me boli sve ovo. :( uzjahali te neki vlaovici,bajatovici,sve sam olos,placenici. Omladinska skola nikad gora... Dosla su neka crna vremena,losi ljudi u klub, a nema nikakvog nagovestaja,naznaka za neke bolje dane! Nek nam je Bog u pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport