Voša dočekuje Partizan u poslednjem meču u sezoni pred domaćem publikom

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu Partizan, u pretposlednjem kolu domaćeg šampionata.
Voša dočekuje Partizan u poslednjem meču u sezoni pred domaćem publikom
Foto: 021.rs
Voša je nedavno savladala Partizan u meču koji im je otvorio vrata plej-ofa. Ipak, u završnici šampionata novosadski tim se nije nimalo proslavio. Zbog svega toga, sutrašnji meč za Vojvodinu nema rezultatski značaj, dok je Partizanu potrebno da u poslednje dve utakmice osvoji tri boda kako bi izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić ističe da njegovi igrači imaju želju da se dobrom igrom i pobedom oproste od svojih navijača i koliko-toliko iskupe za generalno vrlo slabu sezonu.
 
"Opet utakmica sa Partizanom i derbi meč u Novom Sadu, ali to je ono što smo i priželjkivali pre ulaska u plej-of, kako bi naš mladi tim mogao da uživa u ovakvim mečevima i pokaže sve što može protiv jakih protivnika. Nadam se da će biti dobar ambijent i dosta publike, iako, u odnosu na prethodni meč protiv Partizana, ni mi, a mislim ni oni, nemamo neki imperativ i pritisak. Iz tog razloga, očekujem da će publika uživati u dobroj utakmici, sa mnogo golova i to što više sa naše strane, jer to je i poenta, iako nam je to istovremeno i velika boljka", poručuje Krivokapić.
 
On ističe da još uvek nije siguran u to da li će i naredne sezone biti šef stručnog štaba Vojvodine.
 
"Ovih dana smo imali razgovore i nekako su svi angažovani oko toga da se napravi neki plan, po kojem bi se znalo kako i šta treba raditi u budućnosti. Ipak, što se konkretno mog statusa tiče, o tome još uvek nismo razgovarali. Sačekaćemo da se odigraju još ova dva kola, pa ćemo obaviti razgovore i na tu temu", dodaje on.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 16 časova na "Karađorđu", a ulaznice po ceni od 700 za zapad i 500 dinara istok, sever i jug, prodaju se danas do 19.30 časova u prostorijama "GIGS TIX-a" u "Pariskom magazinu", dok će sutra ulaznice moći da se kupe na blagajnama stadiona "Karađorđe" od 12 časova.
  • JaDetelina

    10.05.2019 22:23
    Crns
    Zavisi od rezultata da li ce for,asi da kukaju i placu opet kako ih neko proziva.... boze me sacuvaj bruka za navijacku scenu da placu zbog pesme svaki put, ako nije istina nece vas ni vreejato.... a sad idemo zapad jug istok: UZ PARTIZAN ODRASTO K’O JA, ZA VOJVODINU SADA NAVIJA....
  • Kuka i motika

    10.05.2019 21:51
    Dobro došli
    Koliko će čobani isterati jaganjaca?
  • Ns 49

    10.05.2019 19:51
    Šta će nam ovoga puta vikati i vređati nas?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.