Voša remijem završila očajnu sezonu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na gostovanju Čukaričkom rezultatom 1:1, u poslednjem meču Superlige Srbije.
Voša remijem završila očajnu sezonu
Foto: 021.rs
Vojvodina je povela preko mlade nade novosadskog tima Zukića u 26. minutu, ali je Čukarički do izjednačenja doveo Vidosavljević u 59. minutu.
 
"Stara dama" drugu sezonu zaredom ostvaruje rezultate koji su daleko od očekivanja njenih navijača. U 37 odigranih utakmica, crveno-beli su slavili 10 puta, 11 puta su odigrali nerešeno, a čak 16 utakmica su izgubili.
 
Od Vojvodine je boljeplasirani i gradski rival Proleter, kojem je ovo prva sezona u najvišem rangu klupskog fudbala u Srbiji. I tim sa Slane bare i Vojvodina imaju po 22 boda, ali bolju gol razliku je ostvario Proleter.
 
Crvena zvezda je uspela da odbrani titulu i sada slavi svoj 30. naslov državnog šampiona, pošto im je FSS prethodno priznao titulu iz 1946. kao titulu državnog prvaka.
  • Toma

    20.05.2019 13:22
    Detoš
    Najbolje bi bilo da se ne svađamo !
  • mile

    20.05.2019 10:58
    Voša remijem....
    Imali nekog da, sem Crnogoraca, vodi Vojvodinu, a i Zvezdu i Partizan !!!
  • Армаггедон

    20.05.2019 09:52
    Политика+криминал =пропала воша!!!.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.