Novi predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić

Novi predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina postao je Vojislav Gajić, koji je već u dva navrata bio na toj funkciji.
Novi predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić
Foto: 021.rs

Kraj njega, na sednici je sedeo Nikola Lazetić, nekadašnji reprezentativac i prvotimac Voše, koji je danas postao sportski direktor.

- Treći put sam ispred vas. Velika je odgovonost. Sve što sam do sad uradio sam ponosan, ali to stavljam na dlan i krećemo ponovo. Sa ljudima koji će biti u klubu želimo napred, moramo zajedno, bez navijača klub ne vredi, kao ni bez igrača i ljudi koji to povezuju. Mi smo na istom zadatku da Vojvodini bude bolje moramo debelo da se oznojimo da bi se vratili na staze stare slave. Prvi zadatak je kompletiranje ekipe za novu sezonu jer niko više neće dolaziti da se igra, nego dobro da se zamisli šta ga ovde čeka, naravno sportski. Ekipa i klub će biti spremni za nove podvige - rekao je Gajić, a prenosi Mondo.

On je dao jasno obećanje šta će uraditi ako sezona opet ne bude uspešna.

- Lazetić je doneo najveće pare u klub u poslednjoj deceniji. Mene je već oduševio, kada čujete, bićete i vi. Bićete zadovoljni i trenerom, a njime vraćamo uticaj i poštovanje. Moramo u Evropu, to je cilj i obaveza. Ako budemo peti, daću ostavku. Ili četvrto mesto ili Kup. Pokušaćemo već u prvoj godini. Mene ne zanima mandat od četiri godine, nego da napredujemo - naveo je Gajić.

Važnu funkciju generalnog direktora preuzeo je Dušan Bajatović, kao glavni finansijer kluba i osoba od koje su navijači tražili da sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem nađe rešenje za situaciju.

- Bajatović je glavni finansijer i ovako je veća odgovornost. Neće biti nijednog problemčića - dodao je Gajić, pa komentarisao činjenicu da je bilo i neutralnih pri glasanju.

- Što se tiče 25 uzdržanih, probaćemo da opravdamo poverenje i da budemo jednoglasni. To bi mi bio najveći uspeh. Pošto ovde nije gradonačelnik i pošto je učestvovao u pregovorima, hvala mu što je uložio energiju i autoritet. Prvi put u novijoj istoriji imamo pozitivne signale i podršku Beograda. Vojvodina će biti za ponos - naveo je Gajić.

Da situacija u Voši nije laka pokazuje i to da se u ovom trenutku fudbaleri Vojvodine spremaju se na Zlatiboru i to bez trenera.

  • Kokša iz Karlovaca

    25.06.2019 15:11
    DOĐOŠI
    Hoće dođoši da sjebu stadion Vojvodine, tako da bude mesta i za bacanje kamena s ramena, da bude velka livada za takmičenje kosaca, da bude mesta za natezanje konopca, tu je i borba bikova, takmičenje drvoseča, a sve njih će zabavljati pevačka družina - Braća sa Manjače.
  • NS

    24.06.2019 10:19
    kimi
    Zna se kako je počeo Gajić iz Bobote, mgacioner u firmi, a zna se i ko mu bio cimer i čiji kapital je uložen u gradnju zgrada, zelene boje! Sve se zna, verovatno i dokazi postoje... ali postoji i takmičenje - ko je jači igrač, Gajić ili Dodik! E, Stara Damo, to ti je to!!!!
  • @Bojan

    23.06.2019 22:46
    Pitanjce
    A kakve veze ima "Rulet Gaja' sa ovim???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.