Najbolji fudbaler na teritoriji Vojvodine u prošloj sezoni potpisao za Vošu

Nemanja Čović, doskorašnji napadač Proletera i najbolji fudbaler na teritoriji Vojvodine za 2018. godinu, potpisao je ugovor sa FK Vojvodina na dve plus jednu sezonu.
Čović će po drugi put u karijeri nositi dres "stare dame". Ovaj dvadesetosmogodišnji fudbaler karijeru je počeo u Proleteru, potom je nastupao za Vojvodinu, Spartak, Donji Srem, kazahstanski Spartak Semej, beloruske Šahtjor Soligorsk i Minski, te grčki PAS Lamiju. 
 
U dresu Proletera odigrao je 48 utakmica postigavši 17 golova. 
 
Očekuje se da će se Nemanja Čović vrlo brzo priključiti svojim novim saigračima na pripremama u slovenačkim Termama Čatež i tako pojačati konkurenciju u napadu crveno-belih.
  • Slaninar zapad

    02.07.2019 17:26
    Ovo su posle dužeg vremena prva konkretna pojačanja. Hejtovanju u komentarima nikad kraja. Kod nas uspeh sportskog kluba zavisi isključivo od politike. Zato me čudi zgražavanje navijača na to da li je u upravi ovaj ili onaj. Dok se ne donese zakon o sportu i klubovi se ne privatizuju bolje je da uz klub budu oni koji su na vlasti ili koji u njoj učestvuju. Ne znam šta tu nije jasno? Ne volite kada je Voša osma? Onda pozdravite pozitivne promene. Ili da pustite da navijači sa severa vode klub? To mislite da je put napretka? Dobro došao Čoviću, samo borbeno!
  • ST

    02.07.2019 16:39
    Smesi se odlicna sezona,kao i prethodna...
  • Giga Moravac

    02.07.2019 16:33
    usracu se sad
    Bome,zavidna biografija.... :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport