FOTO: Voša predstavila dresove za novu sezonu, istaknuta plava zvezda

FK Vojvodina u novu sezonu ulazi u novim dresovima, koje je kreirao španski proizvođač sportske opreme "Kelme".
Fudbaleri "Stare dame" nekoliko sezona nosili su dresove koje je proizvodio "Umbro", ali u sezonu 2019/20. ulaze sa "Kelmeom", sa kojim je potpisan dvogodišnji ugovor. Vojvodina je prvi klub u Srbiji koji će nositi dresove ovog brenda.
 
Detalj koji će se dopasti navijačima Voše jeste istaknuta plava zvezda na desnom rukavu dresa. Može biti i da su se kreatori ugledali na dresove RK Vojvodina, koji na svojim rukavima već nosi istaknutu plavu zvezdu sa grba.
 
 
Osim standardnog crveno-belog dresa u kojima Novosađani nastupaju na "Karađorđu", predstavljene su još dve garniture - svetloplava i bela. Navijačima će se dopasti i to što je svetloplava garnitura svojevrsni omaž osnivačima kluba i prvim fudbalerima. 
 
Prvu utakmicu FK Vojvodina odigrala je pre 105 godina u Kovilju protiv FK Šajkaš. Tada su Jocković, Milićev, Gavanski, Šijakov, Čakovac i ostali nastupili upravo u svetloplavim dresovima.
 
 
Fudbaleri Vojvodine trenutno se nalaze na pripremama u Sloveniji.
  • Da

    08.07.2019 11:38
    Laaadno
    Ladno su redosled boja pogrešili. Koja ste vi upravo tuga.
  • Rade

    08.07.2019 11:21
    Zapad
    Ekstra dresovi, drago mi je sto nema onih gadnih plavih u kojima cela liga igra
  • NS

    08.07.2019 10:18
    Nikome nije stalo do fudbala, političari više ćemo biti srećni da ulažete u infrastrukturu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.