Voša sezonu počinje na stadionu u Bačkoj Palanci zbog obnove terena na "Karađorđu"

Fudbaleri FK Vojvodina startovaće sezonu na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci, gde će 20. jula, kao domaćin, dočekati ekipu Mačve.
Voša sezonu počinje na stadionu u Bačkoj Palanci zbog obnove terena na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
Utakmica se igra u Bačkoj Palanci, jer radovi na obnovi terena na stadionu "Karađorđe" nisu još uvek završeni. Teren je trenutno raskopan, a trebalo bi da počne postavljanje nove travnate površine.
 
Nije poznato koliko kola će Voša igrati kao domaćin u Bačkoj Palanci, ali ni da li će ovaj stadion biti dom Vojvodine u momentu kada krene najavljena izgradnja novog stadiona u Novom Sadu, na mestu sadašnjeg "Karađorđa".
 
U međuvremenu, igrači "Stare dame" vratili su se u Novi Sad sa priprema u Sloveniji. Tim Nenada Lalatovića prvi okršaj u sezoni ima 20. jula protiv Mačve, sa početkom u 19.30 časova.
 
Osim Vojvodine, sezonu kao domaćin na tuđem stadionu započeće i Mladost iz Lučana, koja će igrati na stadionu Slobode iz Užica.
  • Toma

    13.07.2019 15:23
    Domaćinsko poslovanje
    Firma se toliko oduševila novom, kvalitetnijom travom, da je stopirala postavljanje iste na "Karađorđe" pošto bi to predstavljalo čisto rasipništvo i loše gazdovanje. Tako da će napokon TraLalatovićevi puleni zaigrati ko Brazilci, po pesku... Lele majstore, vodi nas do titule! ;-)
  • Andrija Šrek

    13.07.2019 09:35
    ...
    Proće ito...
  • Detelinaraa

    12.07.2019 22:40
    Znaci u B.Palanci pocinje borba za opstsnak u ligi :) pa navijaca vojvodine nema da napune ni stadion Kabela tako da njima svejedno gde igraju, bice zanimljiva borba za opstsnak u superligi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.