"Petarda" na "Karađorđu", Voša ubedljiva protiv Rada za treću uzastopnu pobedu

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali ekipu Rada rezultatom 5:0, u trećem kolu Superlige Srbije.
U listu strelaca upisali su se Matić u 22, Đuričin u 23, Eze u 44, Nešković u 75. i 80. minutu. 
 
Povratak prvotimaca Vojvodine na "Karađorđe" u prvom ovosezonskom meču na svom terenu, pred oko 4.000 gledalaca, nije mogao bolje da protekne. Tri gola u prvom poluvremenu Voša nije zabila još od maja prošle godine, a sada su izabranici Nenada Lalatovića delovali izuzetno sigurno i uigrano, te su svom timu doneli treću uzastopnu pobedu u šampionatu.
 
Utakmica je krenula žustro, a Voša je odmah preuzela inicijativu i krenula sa napadima, dok se Rad tražio u polukontrama. Koliko su igrači u crveno-belim dresovima napadali govori i to da su u prvih 15 minuta igre izveli čak šest udaraca iz ugla.
 
Već u 22. minutu igre krenulo je slavlje na "Karađorđu". Odbrana Rada je loše odreagovala, Saničanin se probio po levoj strani, uputio loptu u peterac, gde se sam našao Matić koji dovodi Vojvodinu u prednost.
 
 
 Foto: Jelena Grlić
 
Nije se slavlje od prvog gola ni smirilo, veselje je ponovo moglo da počne. Samo minut nakon prvog postignutog gola, Voša je došla i do drugog. Đuričin uklizava na ubačenu loptu i matira čuvara mreže Rada.
 
Nastavila je Voša napadački i isplatilo joj se to u finišu prvog dela igre, kada se na listu strelaca upisao Eze. Prošao je napadač crveno-belih po desnoj strani, prevario golmana Markovića i smestio loptu u gol protivnika za miran odlazak Vojvodine na poluvreme, pri vođstvu od 3:0.
 
Drugo poluvreme je počelo nešto mirnije, sa po nekoliko prilika na obe strane. Neškoviću, koji je u 74. minutu ušao umesto Đurišića, bio je potreban samo jedan minut da postigne gol. Na povratni pas Bojića, Nešković je sa jedanaesterca šutirao i savladao Markovića.
 
Pet minuta kasnije, mladi Nešković se ponovo našao u prilici za gol, koju je iskoristio. Ponovo je Bojić proigrao Neškovića, koji je bio precizan i zakucao konačan rezultat meča na 5:0.
 
Posle tri kola Vojvodina ima maksimalan učinak, devet bodova i gol razliku od 10:1, što je smešta na prvo mesto u Superligi. U narednom kolu Novosađani odlaze na duel Radniku, koji je sezonu počeo pobedom i porazom. 
  • Ns 49

    06.08.2019 05:46
    Ako se ne varam zadnjih više decenija Vojvodina je najbolje rezultate imala dok ju je vodio Lalatović koga su na žalost neki najurili. Odlično je što se opet vratio i počeo da postiže dobre rezultate.
    Samo neka sve ostane mirno i kako treba a ne da mu opet prave problema.
  • Hasan

    06.08.2019 04:59
    Seckati
    Nova trava,nova trava voši prija sada sa severa kupre kliče volimo te predsedniče.
  • Tito Nemet

    04.08.2019 12:44
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Lalatova mašina se tek zaukava...

    Idemo svi u Surdulicu, po tri boda i osmeh na čika-Brkinom licu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport