Vojvodina poražena od Proletera, Lalatović isključen

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Proletera rezultatom 1:0 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.
Pred oko 200 gledalaca u Centru "Vujadin Boškov", strelac jedinog gola bio je Lukašević u 76. minutu.
 
Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj borbi dva tima, a igralo se uglavnom na sredini terena. Niko nije uspevao da stvori pravu šansu, a Vojvodina, iako je imala blagu terensku inicijativu, pripretila je samo udarcima Gemovića i Filipovića iz daljine. Oba puta lopta je otišla daleko van okvira gola.
 
Tek u 44. minutu, Vučić se izborio za jednu loptu, odigrao dupli pas sa Kokirom i potom proigrao Zukića, koji je šutirao iskosa sa desetak metara, ali je Elesin relativno lako odbranio taj udarac. U sličnom stilu nastavilo se i u drugom poluvremenu. 
 
U 70. minutu, glavni sudija Matić je, zbog prigovora, zatražio od šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića da napusti klupu svog tima, nakon njegovog protesta zbog toga što nije bio dosuđen prekršaj nad Martinkevičem u situaciji kada je fudbaler Vojvodine bio u izglednoj prilici da postigne pogodak.
 
Šest minuta kasnije, Proleter je postigao pobedonosni pogodak. Posle kornera koji je izveo Novaković, do lopte je došao Lukašević i preciznim udarcem sa oko 11-12 metara uspeo da savlada Toromana.
  • aleksandar

    07.08.2019 14:35
    cirkus
    hahah sudija utripovao da sudi ligu sampiona
  • copy

    07.08.2019 14:21
    OLD BOYS
    Jako je vazno, da se usadi pobednički mentalitet, iako je prijateljska.
    Ako si ikada bio sportista, znao bi. Crveni karton, je znak šta Lale traži od
    igrača.
  • Old Boys

    06.08.2019 22:27
    Prijateljski crveni
    Pa kakva je to prijateljska utakmica kad iskljuce trenera?
    Sta ce tek da bude kada budu igrali za pare....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.