Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada

Fudbaleri Vojvodine gostuju u nedelju ekipi Radnika u Surdulici, u meču četvrtog kola Superlige Srbije.
Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada
Foto: 021.rs
Voša je dobro otvorila prvenstvo sa tri pobede u prva tri kola, te se nalazi na prvom mestu na tabeli. Radnik, rival ovog vikenda, ostvario je jednu pobedu kod kuće i dva poraza na gostovanjima. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović kaže da njegovoj ekipi neće biti lako da ostvari i četvrti uzastopni trijumf. Kako navodi, ovo će biti najteža utakmica u dosadašnjem toku prvenstva.
 
"Na jugu Srbije sam proveo godinu dana i ekipu iz Surdulice jako dobro poznajem, baš kao i ljude koji vode taj klub, koji ne da ga vole, već ga obožavaju. Novica Tončev daje 100 posto sebe za Radnik i doveo je jako kvalitetne igrače, što su pokazali pobedom nad Spartakom kod kuće rezultatom 4:0. Radnik ima jako kvalitetne krilne igrače, koji su fenomenalni u situacijama 'jedan na jedan'", ukazuje Lalatović.
 
Dodaje i da njegov tim zaslužuje da bude tu gde jeste, odnosno na prvom mestu na tabeli, jer su prva tri kola odigrali dobro i efikasno. Raduje ga da su igrači na terenu ispunjavali ono što je od njih tražio, čime su pokazali da poseduju veliki kvalitet. 
 
"Gledao sam utakmicu između Radnika i Vojvodine u Surdulici prošle sezone, na kojoj je, po mom mišljenju, Rockov bio igrač utakmice, jer je Radnik dominirao, a Vojvodina pobedila iz jednog šuta. Vojvodina tamo nikad nije dominirala i zato bih bio zadovoljan da pobedimo i sa samo jednim golom razlike. Ipak, nismo opterećeni time, jer nama nije cilj da budemo prvi, već da izađemo u Evropu. Ovaj tim, sa ovom upravom i ovako divnim navijačima, koje moram da pohvalim za to što smo na njihovim krilima u prošlom kolu dali pet golova i mogli da budemo još efikasniji, siguran sam da to možemo", smatra Lalatović.
 
Osim Čovića i Vasiljevića, koji su od ranije povređeni, u redovima Voše neće biti ni Đuričin, koji ima povredu prednje lože, dok se na prijateljskoj utakmici protiv Proletera povredio i Vučić. 
 
Utakmica između Vojvodine i Radnika igra se u nedelju, u Surdulici, sa početkom u 20 časova.
  • JaDetelinarac

    10.08.2019 01:42
    Vidi ga, dezurni cirkusant :) lalate ili ppstani trener gospodin covek ili sa onim i cirkus kad dodju sledeci put
  • Toma

    09.08.2019 21:50
    Detoš
    Nemojte se svađati
  • Hasan

    09.08.2019 18:48
    Seckati
    Nova trava,nova trava voši prija sada,sa severa kupre kliče volimo te predsedniče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport