Voša sigurna i u Surdulici, već sada postigli više golova nego u prolećnom delu prvenstva prošle sezone

Fudbaleri Vojvodine savladali su u gostima ekipu Radnika rezultatom 4:0, ostvarivši četvrtu uzastopnu pobedu na startu Superlige Srbije.
Gol su pogađali Eze u 17, Gemović u 19, Matić u 26. i Zukić u 84. minutu utakmice.
 
Malo ko je zamišljao ovakav start prvenstva za novosadski klub, pogotovo posle igre koju su prikazali u prethodne dve sezone. O kakvoj je razlici reč govori i podatak da su u prve četiri utakmice postigli čak 14 golova. Do brojke od 14 golova igrači u crveno-belim dresovima nisu uspeli da stignu u celom prolećnom delu šampionata prošle sezone, kada su svega 11 puta tresli mrežu protivnika.
 
Vojvodina je dobro otvorila utakmicu u Surdulici pred oko 1.000 gledalaca. Iako je šef stručnog štaba Nenad Lalatović najavljivao najteži meč do sada, na terenu nije izgledalo da se Vojvodina muči.
 
Do vođstva od 1:0 Vojvodina stiže u 17. minutu, kada na levoj strani terena Gemović proigrava Devetka, koji šalje oštar pas u peterac. Na pravom mestu se nalazi Vinsent Eze koji natrčava na loptu i iz prve je šalje u gol Radnika.
 
Samo dva minuta posle gola sledi kontranapad Vojvodine, Matić upošljava Gemovića, koji se dobro snalazi i snažno zabija loptu u mrežu Kostića. 
 
Nastavila je Voša da napada i to kruniše trećim pogotkom u 10 minuta. U 26. minutu meča "Lale" prave lepu akciju iz prve. Bojić odlaže loptu za Drinčića, ovaj je šalje u prazan prostor za Ezea, koji šalje loptu u peterac do Matića. Napadač Vojvodine privodi akciju kraju smeštajući loptu u mrežu.
 
Pokušavao je Radnik da dođe do prilike za pogodak, ali je Rockov bio miran i nije imao mnogo posla u prvih 45 minuta. 
 
I u drugom delu meča Vojvodina je nastavila sa pritiskom, u igru je ušao mladi Dejan Zukić i pojačao napad. Šutirali su igrači Vojvodine u nekoliko navrata, ali je rezultat ostao nepromenjen sve do 84. minuta. Lepo su se razigrali Novosađani, Nešković šalje loptu do Stojkovića, koji proigrava Bojića, a ovaj nesebično odigrava pas Zukiću, koji upisuje još jedan pogodak za Vojvodinu.
 
Posle četiri kola Voša je prva na tabeli sa maksimalnem brojem bodova i gol razlikom 14:1. Prati je još jedno iznenađenje prvenstva Bačka Topola, koja takođe ima sve četiri pobede, dok je Crvena zvezda treća, sa devet bodova i utakmicom manje.
 
U ostalim utakmicama kola sastali su se Proleter - Spartak 0:1, Napredak - Partizan 2:2, Javor - Mačva 3:1, Rad - Inđija 1:0, Radnički - Voždovac 2:1, Bačka Topola 1:0, Crvena zvezda - Mladost 2:0. 
 
U narednom kolu Vojvodina na "Karađorđu" dočekuje Bačku Topolu.
  • Tito Nemet

    12.08.2019 06:59
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a moja ruža miriše kao titula...

    Čika-brko, čika-brko, trofej nam donesi,
    vladavinu blizanaca traktorom raznesi!
  • Ljubički

    12.08.2019 06:54
    Telepski šaht
    Lalatovićuuu al’ si opravio VOŠU svaka ti čast ! ! !
  • Кими

    12.08.2019 06:43
    .
    Ви сте само странка СНС ! НЕМААААААА ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.