U nedelju na Karađorđu duel vodećih u Superligi, ulaz slobodan

U 5. kolu Superlige fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu TSC-a iz Bačke Topole.
U nedelju na Karađorđu duel vodećih u Superligi, ulaz slobodan
Foto: 021.rs

Ovo će biti prvi zvaničan meč između dva tima, ujedno i duel jedine dve ekipe koje su u prva četiri kola osvojile maksimalnih 12 bodova.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović kaže da očekuje pobedu svojih izabranika, ali da se ekipi sa severa Bačke ne sme pretiti.

- Svoj kvalitet su pokazali time što su, baš kao i mi, vezali četiri pobede. Imaju iskusan tim, sa dvojicom iskusnih štopera, isped kojih igra Tumbasević, a tu je i Silađi, kao i bivši trener Vojvodine Sabo. Meni je bitno to što ćemo na teren izaći u najjačem mogućem sastavu i što je atmosfera među igračima fenomenalna - rekao je Lalatović i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Utakmica se igra u nedelju od 20 časova, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu za zapad na glavnoj blagajni, za istok na blagajni na istočnoj tribini, a za sever u prostorijama navijačke grupe "Firma".

Uz ličnu kartu na uvid, jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a blagajne će biti otvorene dva sata pre početka utakmice.

  • Sneza

    17.08.2019 21:06
    Vaterpolo
    Pozivamo sve novosadjane da sutra -nedelja dodju i podrze juniore (14 god i mladji)vaterpolo kluba Vojvodina u borbi za 1.mesto ma madjunarodnom turniru protiv Orade iz Rumunije.11.15 hbazen Klisa.
    Jer Vojvodina i vaterpolo to zasluzuju 021.Hvala
  • Toma

    17.08.2019 15:15
    Detoš
    Nemojte se svađati !
  • Bulevar

    17.08.2019 13:45
    @stadion Vojvodine
    Koji mentalitet imamo mi Novosadjan stalno nekom nesto smeta i odmah ne idemo na utakmice. Klub kada se voli nema sta moze da stane izmedju tebe i njega, dodji na stadion budi tu uz klub, niko ne brani da imas svoje misljenje a jedino ako si na stadionu onda i imas pravo da menjas nesto.
    Svi na Karadjordje igra Vojvodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport